dissabte, 19 de desembre del 2015

Mas: "Aquest cop anem a defensar un projecte amb majúscules"


Mas: "Aquest cop anem a defensar un projecte amb majúscules"

"Som clarament identificats pels poders de l'Estat com la gent a abatre", assegura. "Tan de bo que surti a Madrid alguna cosa que pugui respondre al repte que ha plantejat Catalunya", s'exclama

Artur Mas i Francesc Homs, arribant a Montjuïc.
Artur Mas i Francesc Homs, arribant a Montjuïc.   |   B.F.
Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) té clar que bona part del país ha canviat la seva mentalitat envers l'Estat espanyol. I, amb la voluntat de representar aquest gruix de la població, el líder del partit i president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha assegurat aquest divendres: "Aquest cop anem a defensar un projecte amb majúscules." Així ha realitzat l'última crida al vot independentista de cara a les eleccions espanyoles d'aquest diumenge, assegurant que Democràcia i Llibertat "representa la gent que se l'ha jugada més, els que són clarament identificats pels poders de l'Estat espanyol com la gent a abatre", ha assegurat. Per aquest motiu, ha assegurat, un vot massiu a la llista encapçalada per Francesc Homs servirà per "combatre democràticament" un statu quo polític "que demostra tics predemocràtics".
I és que, segons el seu punt de vista, "la gent que vol un canvi en profunditat, qui no vulgui un canvi només estètic, que sàpiga que aquest canvi rotund només sortirà si Catalunya aconsegueix el seu propi estat. Tota aquella gent que vol aquest canvi, que recordi que les nostres cartes són la mobilització i el vot, i els hem d'utilitzar sempre q els tinguem a mà."

"Som objecte de querelles criminals, som la gent que ha sortit de la seva comoditat, gent que ha passat per sobre de les seves sigles tradicionals, la gent que ha fet de la unitat un bé i un valor que cal preservar en el futur", s'ha reivindicat.
Atròfia de lideratge polític

Mas i Homs, amb la resta de la plana major de Democràcia i Llibertat a darrere.
Mas i Homs, amb la resta de la plana major de Democràcia i Llibertat a darrere.   |   B.F.
En un indret emblemàtic com les quatre columnes de Puig i Cadafalch, ha denunciat que a l'Estat espanyol "els marcs legals s'utilitzen per enquistar els problemes", i ha reclamat al futur president del govern espanyol "diàleg i posar-se les piles, diàleg i lideratge". "No es poden posar els problemes sobre una taula a veure si el temps ho podreix tot", ha denunciat.

I és que, des del seu punt de vista, en la legislatura espanyola que ara s'acaba "hi ha hagut una atròfia de lideratge polític impressionant", i desitja que la situació evolucioni a partir d'ara: "Tan de bo que diumenge surti a Madrid alguna cosa que pugui respondre al repte democràtic que ha plantejat Catalunya". I tot seguit ho ha resumit gràficament: "Prou de considerar que mobilitzacions d'1,5 milions de persones són irrellevants."

Tot amb tot, gat vell de la política com és, ha conclòs: "Des de l'escepticisme acumulat, permetin-me posar-ho en dubte."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada