divendres, 11 de desembre del 2015

Barcelona, declarada Ciutat Literària per la Unesco

Barcelona, declarada Ciutat Literària per la Unesco

La ciutat desenvoluparà un programa d'activitats per promocionar la literatura

Barcelona ha estat declarada Ciutat Literària per la Unesco després que la seva candidatura hagués estat seleccionada per convertir-se en membre de la Xarxa de Ciutats Creatives com a Ciutat de la Literatura, segons han informat a Europa Press fonts de l'Ajuntament de Barcelona. 
 
En un comunicat, el consistori ha informat que està previst convocar a Barcelona al gener una reunió del Consell Promotor --format per més de 50 entitats i institucions vinculades a la literatura--, a la primera trobada com a òrgan consultiu en qualitat de Ciutat Literària de la Unesco, amb l'objectiu de discutir el programa d'acció del 2016 i establir les bases de futurs projectes.
A partir del gener, Barcelona té previst desenvolupar un programa d'activitats per promocionar la literatura i el sector, i algunes ja donaran fruits en els pròxims mesos, com la inauguració del MUHBA Vil·la Joana - Casa Verdaguer de la Literatura.
També s'habilitarà una línia de subvencions per donar suport a les llibreries, activitats per promoure la tasca dels editors i una diada de Sant Jordi d'acord amb aquest reconeixement internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada