dimecres, 30 de desembre del 2015

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA...(51). LA INDEPENDÈNCIA HA GUANYAT,??-TENIM PARLAMENT INDEPENDENTISTA,??, I ARA QUÈ ??- EMPAT TÈCNIC I EMBOLICA QUE FA FORT. BON ANY 2016.

 Artcles del Víctor

27.12.15
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA...(51). LA INDEPENDÈNCIA HA GUANYAT,??-TENIM PARLAMENT INDEPENDENTISTA,??, I ARA QUÈ ??- EMPAT TÈCNIC I EMBOLICA QUE FA FORT. BON ANY 2016.
En plenes festes de Nadal, i de debò que em pensava que enguany (2015), i després del conte de Nadal,- que espero ús hagi agradat-, no haguera de fer cap més capítol d'aquesta sèrie d'ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA...(51). Però les circumstàncies ha fet que l'he començat ha escriure'l després del Concert de Sant Esteve que ha ofert l'Orfeó Català des del “seu” Palau de la Mùsica - amb permís d'en Millet-. Per cert un gran concert en el qual s'acomiadava el seu director Josep Vila, que ho ha estat durant 18 anys, i que després del “Cant de la senyera”, s’han tornat a veure moltes estelades i crits d’independència des del públic, encara que no tantes com els darrers anys. Continuo seguit del partit de la Selecció Catalana contra la Selecció Basca que guanyat 0 a 1 al Camp Nou en un partit que ha tingut l'assistència de 51.224 espectadors.
Una CUP més dividida que mai.
Si avui és un dia clau per desencallar el Procés, que ja esta bé de tantes assemblees, del que SÍ-NO, que SÍ-TAMBÉ, o vès a saber que. Dic això perquè: “Aquesta vigília de Nadal passada, com faig molts dies al matí, quan estic a Sitges, estava fen el cafè en llet amb les pastilles i l'ordinador, un costum que faig sovint al Bar L'Aixeta de Sitges principalment o altres llocs, i així surto de casa. Doncs com que sembla que hi tingui el despatx, sempre trobo algú per fer petar la xerrada i mantenir els contactes, va entrar una amiga, ja granada, que és de la CUP, i després de parlar del bé i del mal , arribarem al moll de l'os, de com acabaria el tema Junts pel Sí-Cup , i que votarien en la famosa assemblea de diumenge 27D- tot són 27...- ,ella era optimista i fins i tot fèrem una juguesca d'un dinar , que pagava el qui perdia , ella dient que votarien SÍ i jo deia que sortiria un NO, i encara ho penso i així va acabar la cosa. Tot seguit entraren tres o quatre membres de la CUP sitgetana, entre ells un amic d'aquesta organització molt més jove que nosaltres, darrere d'ells van entrar sis o set nois i noies d'aquest grup polític, i que en coneixia a uns més que els altres, i que s'assegueren al voltant d' una taula mitjana si estaren més d'una hora llarga que parlaren i debateren-discutiren acaloradament dintre d'un ordre, això si,entre patates braves, olives i cerveses, ja em vaig imaginar si les disputes ideològiques d'aquella colla anaven així ,com anirien les del diumenge a Sabadell amb un aforament de 3577 participants. Després off de record em comentaren que veien que la cosa anava molt justa, i que mai havien vist una CUP local tan dividida, per altra banda em digueren que el que preocupava més en general era com quedaria la CUP, i els seus diferents moviments després de les votacions i les disputes ideològiques de l'Assemblea del 27D a Sabadell,i així quedarem que ens veurìem un altre dia per discutir la jugada.”
Ho deixo, aquí, amb la incògnita que passarà demà a Sabadell amb la famosa assemblea de la CUP, un fet que fa trontollar Catalunya o com a minin l'independentisme.
'ambient i resultats de l'Assemblea de la CUP a Sabadell.
 I arriba el diumenge dia 27D, que ens pensaven que definitivament seria caixa ho faixa, per desencallar aquest procés Cap a la Independència que sembla que formi part de l'Star Wars , i estigui tocat pel mal averany del costat osbcur de la força, i els que pel 27S, l'original, dèiem que aquesta vegada ho teníem bé, doncs teníem per votar dues forces independentistes que després sumarien i no hi hauria cap problema , doncs com veieu no ha estat així i a més han passat tres dies 27 i el més calent és a l'aigüera i si no guaiteu: 
L'embolica que fa fort.
Amb la primera votació, s'aconsegueix una lleugera majoria dels contraris a pactar un govern amb Junts pel Sí, doncs l'opció que opta per no investir Mas és la que més vots ha sumat, 1.418.
 Amb la segona votació, s'imposen els del no a un govern amb Junts pel Sí i cal una tercera i definitiva votació, els del no investir Mas obtenen 1.512 vots, 30 més que l'opció d'arribar a un acord , i en la segona votació la militància i els simpatitzants inscrits de la CUP van decidir que el primer i el segon escenari són els que es votaran en una tercera i definitiva ronda. La segona opció, la del no a Mas, ha guanyat amb 1.512 vots i s’ha quedat a ben poc d’assolir la majoria (49,70%). De fet, en cas d’haver assolit dotze vots més, hauria aconseguit el 50% i hauria guanyat. El primer escenari, el qual fa referència a un sí a la investidura de Mas, ha obtingut 1.482 suports (48,71%). El tercer escenari que s’hi votava, en canvi, ha sumat 28 vots (0,92%) i ha quedat eliminat. Hi ha hagut 6 vots nuls i 14 de blancs, o sigui que tot plegat esta més just que un pany de cop. 
I llavors es fa una definitiva, es pensaven, tercera votació, i per acabar-ho d'arreglar en aquesta tercera votació ès produeix un empat tècnic (a 1.515 vots) que no resol la investidura, o sigui un altre element a aquesta novel.la de misteri per resoldre aquest empat a 1.515 vots. Una assemblea nacional de la CUP que no podia portar més intriga i que pel seu resultat tan rocambolesc serà recordada eternament. I ara què, de nou?. Doncs, ara la pilota és a la teulada de la CUP, que s'espavilin!, no ús sembla?, que ja esta bé de tant tocar el voraviu. El gabinet de premsa de la CUP, ha explicat que s’ha convocat el Consell Polític i el Grup Parlamentari pel dia 2 de gener del 2016 per decidir sobre el resultat de l'Empat tècnic (a 1.515 vots) en la tercera votació de l’Assemblea de la CUP, perquè si és tenen de fer noves eleccions, serem una riota que la del Netol quedarà petita. I de fet no res estrany que amb aquest desori els independentistes (Junts pel Sí- CUP- ERC, i etc.) en les passades Eleccions Espanyoles del 20D s'hagin perdut al voltant de 800.000 vots
 I amb aquesta incertesa de pel.licula de por, (un empat tècnic a 1.515 vots, que no m'ho puc creure) , n'anirem parlant, tot anant cap a la independència..., i ús torno a desitjar un BON ANY 2016.
Víctor Lluelles i Cardona
http://elblocdelvictor.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada