diumenge, 14 de gener del 2018

El Celler d'El Nacional Consells per poder conservar el vi perfectament El Nacional Foto: Roberto Lázaro |Vídeo: Mónica Pérez Barcelona. Diumenge, 14 de gener de 2018 Us ha sobrat molt de vi aquestes festes i no sabeu com conservar-lo per una altra ocasió especial? Avui la nostra sommelier, Meritxell Falgueras, ens dona uns consells per poder conservar el vi perfectament. La idea perfecta seria tenir una cova subterrània de roca porosa amb orientació nord, una temperatura constant de 16º i una humitat del 75%; però normalment a casa no tenim això, oi? Doncs bé, en aquest vídeo veurem la millor manera de conservar el vi a casa nostra. Sempre hem de tenir en compte la humitat del lloc i col·locació de l'ampolla, i sobretot no guardem el vi gaire temps perquè per més que el desem i més vell sigui no és millor, utilitzem-lo en una ocasió especial per obrir-lo, no el deixem anys i panys. El Celler d'El NacionalQuè passa amb la gent que no pot beure alcohol? El Nacional El Celler d'El NacionalQuè podria demanar per Reis tot un amant del vi? El Nacional EL CELLER D'EL NACIONALMinibar per sorprendre els nostres convidats El Nacional Celler d'El NacionalQuines begudes no poden faltar al teu minibar aquestes festes Roberto Lázaro Gastronomia vins

El Celler d'El Nacional


Consells per poder conservar el vi perfectament

El Nacional
Foto: Roberto Lázaro |Vídeo: Mónica Pérez
Barcelona. Diumenge, 14 de gener de 2018


Consells per poder conservar el vi perfectament -El Celler d'el Nacional

Us ha sobrat molt de vi aquestes festes i no sabeu com conservar-lo per una altra ocasió especial? Avui la nostra sommelier, Meritxell Falgueras, ens dona uns consells per poder conservar el vi perfectament.
La idea perfecta seria tenir una cova subterrània de roca porosa amb orientació nord, una temperatura constant de 16º i una humitat del 75%; però normalment a casa no tenim això, oi?
Doncs bé, en aquest vídeo veurem la millor manera de conservar el vi a casa nostra. Sempre hem de tenir en compte la humitat del lloc i col·locació de l'ampolla, i sobretot no guardem el vi gaire temps perquè per més que el desem i més vell sigui no és millor, utilitzem-lo en una ocasió especial per obrir-lo, no el deixem anys i panys.

COM MARIDAR SENSE ALCOHOL - El Celler d'El Nacional
El Celler d'El NacionalQuè passa amb la gent que no pot beure alcohol? El Nacional
QUE POT DEMANAR ALS REIS UN WINE LOVER- El Celler d'el Nacional
El Celler d'El NacionalQuè podria demanar per Reis tot un amant del vi? El Nacional
Celler d'El Nacional - Minibar per sorprendre els nostres convidats- 06
EL CELLER D'EL NACIONALMinibar per sorprendre els nostres convidats El Nacional

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada