Increïble recuperació de Marc Márquez i nou miracle físic. El pilot d'Honda ha viatjat aquest matí cap a Jerez, se l'ha vist amb protecció al braç dret i ja ha passat les proves mèdiques. El resultat: apte per competir al GP d'Andalusia.


Profile photo, opens profile page on Twitter in a new tab
Fit to ride
✅

Així doncs, es compleixen els millors pronòstics possibles i Márquez tornarà a pujar a la seva Honda aquest cap de setmana. I ho farà després que diumenge passat patís un terrible accident i dimarts l'operessin d'una fractura a l'húmer del braç dret.
A més de Marc Márquez, també han estat declarats aptes per córrer els lesionats Àlex Rins i Cal Crutchlow. Els pilots estan fets d'una altra pasta.
Caldrà veure, però, si finalment Marc Márquez podrà estar al nivell esperat o el seu pilotatge es veurà afectat per l'operació.
Marc Marquez operacio brac @marcmarquez93
Marc Márquez just després de ser operat

Una recuperació obligada

La recuperació, miraculosa pel temps entre accident, operació i tornar a competir, també s'ha vist accelerada per la necessitat. Si en la primera cursa del Mundial Marc Márquez va caure i no va sumar cap punt, ara li toca sí o sí recuperar el terreny perdut respecte els seus rivals.
I enguany encara és més obligat sumar en cada carrera perquè una petita lesió o un mal dia et poden apartar definitivament de la lluita pel títol. Un calendari molt més reduït a l'habitual, a causa de la pandèmia del coronavirus, i també concentrat en els segons sis mesos de l'any.