Cuina
Com fer un pa de pessic casolà fàcil
El NacionalBarcelona. Divendres, 17 d'abril de 2020
1 minut
Fer un pa de pessic pot semblar complicat i no ho és. Aquí t'oferim una recepta de pa de pessic casolà molt fàcil de fer: un pa de pessic de iogurt.
Aquesta recepta és amb un iogurt de llimona, perquè li dona un toc deliciós, que pots potenciar amb una miqueta de ratlladura de llimona. Si no tens un iogurt de llimona a mà pots utilitzar qualsevol tipus de iogurt. El secret de la recepta és que la mesura a utilitzar és la del gotet del iogurt.
Aquesta recepta és amb un iogurt de llimona, perquè li dona un toc deliciós, que pots potenciar amb una miqueta de ratlladura de llimona. Si no tens un iogurt de llimona a mà pots utilitzar qualsevol tipus de iogurt. El secret de la recepta és que la mesura a utilitzar és la del gotet del iogurt.
Ingredients
- 1 iogurt de llimona.
- Mitja mesurada (amb el gotet de iogurt) d'oli de gira-sol o d'oli d'oliva suau.
- 2 mesures (amb el gotet de iogurt) de sucre.
- 3 mesures (amb el gotet de iogurt) de farina.
- 3 ous.
- 1 sobret (16g) de llevat en pols o pols d'enfornar.
- Mantega o margarina per greixar el motllo.
Com fer el pa de pessic de iogurt
- Preescalfem el forn a 180º.
- Barregem amb ajuda d'una batedora en un bol els tres ous, el sucre, el iogurt i l'oli.
- Afegim la farina i el llevat que hem barrejat prèviament.
- Una vegada tinguem una massa homogènia, l'abocarem en un motllo desmuntable que prèviament haurem untat de mantega i empolvorat amb farina perquè després resulti fàcil desemmotllar el pa de pessic.
- Enfornem durant 25-30 minuts a 180º o fins que comprovem que en punxar amb un ganivet en el centre del pa de pessic la punta surt neteja.
- Desemmotllem i deixem refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada