Divendres Sant fem bacallà amb cigrons i espinacs!
Tradicionalment, Divendres Sant és dia d'abstinència, i s'acostuma a no menjar carn
Aprofitant l'avinentesa, i abans de celebrar una Pasqua atípica aquest cap de setmana, avui us proposem cuinar bacallà amb cigrons i espinacs. Un plat senzill de preparar i que us encantarà!
INGREDIENTS (per a 4 persones):
- 750 gr. de lloms de bacallà sec
- 750 gr. de cigrons cuits
- Unes quantes fulles d'espinacs
- 2 cebes mitjanes
- 2 grans d'all
- 4 cullerades de tomàquet fregit
- 3 culleradetes de salsa romesco o de calçots
- 4 ous durs
- sal i oli
ELABORACIÓ:
- Heu de dessalar el bacallà (tres dies abans), i abans de cuinar-lo, eixugar-lo bé.
- Enfarineu el bacallà, fregiu-lo i reserveu-lo.
- Tallaeu les cebes en juliana, i també els alls a trossos ben petits.
- Fregiu la ceba en el mateix oli del bacallà, i quan comenci a transparentar, afegiu els alls.
- Quan els alls estiguin fregits, afegiu el tomàquet i la salsa romesco. Barregeu i coeu un parell de minuts.
- Afegiu els cigrons i dos gots d'aigua, i quan comenci a bullir, afegiu els espinacs.
- Tapeu la cassola i deixeu coure uns deu minuts.
- Afegiu llavors el bacallà i els ous tallats per la meitat.
- Deixeu coure cinc minuts més i...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada