coliflor amb beixamel 1
Ingredients:
(per a 4 persones)
1 coliflor grossa
50 g pernil
1 gra d’all
25 g de mantega
50 g farina
1/2 litre de llet
sal i pebre
formatge ratllat
Elaboració:
Tallem la coliflor a ramets i els bullim amb aigua i sal durant uns 10 minuts.
Escorrem i posem la coliflor en una plata per anar al forn.
Fregim una mica el pernil amb un gra d’all a trossets petits, amb una mica d’oli i mantega.
Posem la farina, remenem, i hi tirem la llet calenta amb una mica de sal i pebre. Remenem fins a aconseguir una salsa una mica espessa. La tirem per sobre de la coliflor. I a sobre de tot hi esmicolem el formatge ratllat, que posarem a gratinar al forn.
I bon profit.


(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)