dimecres, 18 de maig del 2016

Munté garanteix que el Govern mantindrà "els efectes" de la llei d'Igualtat malgrat la suspensió del TC

Munté garanteix que el Govern mantindrà "els efectes" de la llei d'Igualtat malgrat la suspensió del TC

La consellera de Presidència assegura que és una eina necessària per "lluitar contra les desigualtats en el món laboral"

llera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha garantit aquest dimecres al ple del Parlament que la suspensió que el Tribunal Constitucional (TC) ha decretat sobre la Llei d'Igualtat arran del recurs del govern espanyol no afectarà al benefici que pugui crear.

"Malgrat tots els pals a les rodes que ens puguem trobar amb els impugnacions, en una matèria tan sensible, seguirem treballant. Mantindrem els efectes de la llei, treballant colze a colze amb el departament de Treball i els agents socials", ha assegurat la consellera, tot afegint que el Govern no vol que la suspensió "anul·li la capacitat que tenim per impedir les desigualtats, especialment en el món laboral". "Mantenim el pols independentment de la suspensió", ha sentenciat remarcant la "necessitat" de la llei.

Aquest compromís l'ha assolit la consellera en ser preguntada per la qüestió a la sessió de control al Govern pel grup parlamentari de JxSí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada