dissabte, 18 de juny del 2016

Margallo compara la victòria d'En Comú Podem amb la de Hitler

Margallo compara la victòria d'En Comú Podem amb la de Hitler

"Quan surt Hitler en una conversa, és perquè s'han acabat els arguments", denuncia Colau

Margallo compara la victòria d'En Comú Podem amb la de Hitler
                         
ROGER PASCUAL / BARCELONA
EL PERIODICO
Divendres, 17 de juny del 2016 - 21:03 CEST
Adolf Hitler ha tornat a entrar en campanya. No és la primera vegada ni l'única que polítics catalans són acusats de nazis. Si diumenge Xavier García Albiol va comparar les esbroncades a Alicia Sánchez Camacho a Vic amb l'Alemanya nazi, l'últim a fer aparèixer el fantasma del nazisme ha sigut José Manuel Margallo. El ministre d'Exteriors ha comparat les victòries electorals del 'führer' amb la d'En Comú Podem el 20-D a Catalunya.
"Jo que sóc demòcrata de sempre, hi ha vegades que els votants s'equivoquen. Vull recordar-li que Adolf Hitler va ser canceller del Reich passant de 12 a 107 escons i per tant tenint la majoria d'Alemanya", ha sentenciat al programa 'Al Rojo Vivo' de la Sexta.


Ada Colau

@AdaColau
Dicen q cuando sale Hitler en una conversación, es pq se han acabado los argumentos. A Margallo se le han acabado https://twitter.com/encomu_podem/status/743791417550462976 

Un comentari que ha provocat indignació en la candidatura que totes les enquestes assenyalen que tornarà a revalidar triomf electoral el 26-J. "Margallo insulta els catalans que votin En Comú Podem i que volen un canvi fent fora el PP", ha respost la confluència des del seu compte de Twitter. Ada Colau també ha volgut sumar-se al rebuig a les paraules del ministre. "Diuen que quan surt Hitler en una conversa, és perquè s'han acabat els arguments. A Margallo se li han acabat", ha sentenciat l'alcaldessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada