Josep Maria Vila d'Abadal
El diari ‘Público’ presenta un nou episodi de les cintes que recullen la conversa entre el ministre d’Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, i el cap de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso. En aquesta ocasió intenten fabricar càrrecs contra el president de l’Associació de Municipis per la Independència i aleshores batlle de Vic per CiU, Josep Maria Vila d’Abadal.
De Alfonso qualifica repetidament Vila d’Abadal de ‘talibà’ i afirma ple de joia que ‘l’hem enxampat, l’hem enxamat!’. En la conversa s’afirma que hi ha unes factures de dinars amb periodistes i altres persones que Vila d’Abadal ha carregat a l’ajuntament. De Alfonso proposa de filtrar les dades al diari El Mundo perquè organitzi un escàndol polític.



(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)