dimarts, 14 de juliol del 2015

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (29). ARA ÉS L'HORA, a 76 dies del 27S.Grècia i la UE un acord pel tercer rescat, amb mesures molt agressives. Aquí més prop de la Llista Única, després d' una guerra d'egos, enquestes i depressions.

Articles del Víctor 
08/13.07.15
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (29). ARA ÉS L'HORA, i estem a 76 dies del 27S. Grècia i la UE han arribat a un acord pel tercer rescat, amb mesures molt agressives. Aquí estem més prop de la Llista Única, després d' una guerra d'egos, enquestes i depressions.
Se'ns acaba el temps.
 Agafeu-vos que venen corbes, se'ns acaba el temps , tenim una setmana per desen llorigar el difícil tema de les llistes , sigui de la manera que sigui, però que la que és tiri endavant sigui la del SÍ-SÍ, i després de tant de temps de remenar la perdiu , i no perdem bous i esquelles i mostrem al món , Europa i als Unionistes de dins i de fora, - àdhuc els Botiflers que des de temps immemorial tenim a casa nostra- malgrat que les moltes diferències volem la INDEPENDÈNCIA, com hem demostrat des de fa molts anys i després ja ens espavilarem, i ara que ho tenim molt a prop. Sí, se'ns acaba el temps per fer la LLISTA, sobiranista, civil, sense polítics, amb polítics, o el que vulgueu, però fem-la , encara que sembla una premonició, ja que el temps màxim que s'ha posat sia el del pròxim dissabte 18 de juliol, data malèfica del franquisme - malgrat que llavors es cobrava la paga extraordinària - i per això mateix no voldreu que torni a guanyar l'esperit de l'Atado y Bien Atado, que darrerament vola molt baix i aquest no necessita pas drons.
No és senzill arribar a la independència. 
 Aquest matí mateix trobo un amic, i que precisament fa anys, no era pas gens ni mica independentista i després de picar pedra se'n va tornar quissab-lo, va i em diu: , “ ...vols dir que entre uns i els altres, no ho trencaran tot i ja veuràs com no hi haurà INDEPENDÈNCIA...” . Hom que malgrat que tots els malgrat's s'és optimista de mena, encara que un xic hipocondríac, li he contestat : No home no, que tot s'arreglarà i arribarem fins al final, doncs aquestes coses som sempre difícils...” , mentre li deia això m'ha vingut al magí la minisèrie sobre John Adams, un dels firmants i inspirador de la Declaració d'Independència dels Estats Units d'Amèrica el 4 de juliol del 1776 i segon President del nou país que fou Estats Units d'Amèrica i que d'això aviat farà 240 anys. - quan aquí els Borbons feia 62 anys que ens havien pres la nostra de llibertat, sempre anem a l'inrevés del món - . En aquesta minisèrie de set capítols emesa per TV3 a partir del 8 de setembre de 2014, es va veure ben clar que per arribar a ser independents, tots plegats es van barallar a tort i a dret, a John Adams que era Delegat per Massachusetts al Congrés Continental va tingué de fer tots els papers de l'Aucà i afluixar o prémer quan calia. Del 1778 al 1788 fou Ambaixador de França,1 any; dels Països Baixos, 2 anys; i del Regne Unit (Fins poc temps abans el seu enemic i d'on es van independitzar), 7 anys (1782-1788). Vicepresident del 1789 al 1797 i President del 1797 al 1701. Si ells ho van poder nosaltres també.
 Extracte de la carta de Sobiranistes d'Esquerres.
 Hi ha de tots tipus de grups i entitats que reclamen una LLISTA ÚNICA , ús posem la de: “VOLEM.Sobiranistes d'Esquerres” Grup format pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell, l'historiador Agustí Colomines, el dissenyador Lluís Juste de Nin, entre d'altres. D'aquesta carta n'em tret unes quantes frases, que posem tot seguit i crec que poden ser aclaridores, com:
Ara és hora de la gran política, necessitem el vostre lideratge i l’esperem. Volem recuperar la il·lusió de pensar que el nostre somni serà possible ben aviat. Estem convençuts que junts, ho podrem assolir. De la mateixa manera, sabem que la divisió sempre ha estat una mala consellera política dels catalans. La vostra unitat política serà el millor aval per sentir-nos forts per vèncer els obstacles que trobarem en aquest itinerari cap la independència del nostre país. La història del nostre país està plena d’importants derrotes degudes a les desconfiances, malfiances i obstinacions dels seus dirigents polítics. Hem fracassat tantes vegades que no volem tornar-ho a fer. Si fem això generarem incomprensió i facilitarem bons arguments als adversaris de la independència de Catalunya, a més de desenganyar a molts catalans. Us demanem que parleu de nou a fi de proposar als catalans una llista unitària per les pròximes eleccions del 27 de setembre que estigui encapçalada per vosaltres com a persones compromeses per la independència de Catalunya. Estimem que la llista ha d’estar encapçalada per Artur Mas perquè és l’actual President de la Generalitat, seguit per Oriol Junqueras i David Fernàndez, per aquest ordre, d’acord a la seva representació parlamentària.
A més, heu de ser vosaltres els que decidiu quines són les persones més idònies per formar-hi part.”
SCC, PSC, PP i C's, una part dels Unionistes fan un acte contra la secessió.

Perquè vegeu que l'activitat per totes bandes està que bull el pròxim dijous a la Casa del Llibre de Barcelona tindrà lloc un acte, organitzat per Societat Civil Catalana amb el diputat del PSC Maurici Lucena, Enric Millo del PP i el de C's Carlos Carrizosa que seran els protagonistes de la presentació del llibre Cataluña: El mito de la secessión, obra de diversos autors antisobiranistes coordinats pels dirigents de Societat Civil Catalana, Joaquim Coll i Juan Arza.
 Després de Grècia, Llistes, Enquestes, i etc. A darrera hora sembla que les posicions per la Llista Única estan molt avançades..., i hom n'anirà parlant, tot anant cap a la independència...
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada