dijous, 16 de juliol del 2015

Carles Puigdemont serà investit a Valls com a nou president de l'AMI

A 100 DIES DEL 27S.
DIA 27, DIJOUS 16 DE JULIOL DEL 2015- MANQUEN 73 DIES

Carles Puigdemont serà investit a Valls com a nou president de l'AMI

L'entitat celebrarà l'Assemblea General al Centre Cultural Municipal

, Valls | ND 15/07/2015 a les 19:32h
 
Carles Puigdemont, alcalde de Girona.. Foto: Tània Tàpia / ACN
 
L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) celebrarà el pròxim divendres, 17 de juliol, a partir de les 11.30 hores al Centre Cultural Municipal de Valls, la seva Assemblea General, en la que es renovarà la Comissió Executiva (formada per president, vicepresidents, secretari, tresorer i vocals) i el Consell Directiu (que està format per un alcalde o alcaldessa de cadascuna de les comarques catalanes).

Tal i com es va anunciar fa uns dies, es presenta una candidatura de consens que està liderada per l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont qui substituirà al president actual, Josep M. Vila d'Abadal, que no opta al càrrec en deixar de ser alcalde.

A l'Assemblea General estan convocats tots els alcaldes i alcaldesses dels ajuntaments membres de l'AMI que hagin estat escollits a les eleccions municipals del 24 de maig i també les juntes en funcions de Executiva i la Directiva que passaran el relleu a les entrants.

A l'acte, l'AMI, també ha convidat altres representants d'institucions, partits polítics i entitats. Han confirmat l'assistència l'exconseller de Presidència, Francesc Homs, la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, el president de Súmate, Eduardo Reyes, l'exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, el cap del grup d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch o el coordinador general de CDC, Josep Rull, entre d'altres.

 .......................................... 

Ho podeu trobar tot recopilat al BLOC - A 100 DIES DEL 27S - Un diari cap a la llibertat. www.a100diesdel27s.blogspot.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada