dilluns, 20 de juliol del 2015

Pep Guardiola tancarà la llista unitària

A 100 DIES DEL 27S.
DIA 31, DILLUNS 20 DE JULIOL DEL 2015- MANQUEN 69 DIES
20/07/2015
Plebiscitàries

Pep Guardiola tancarà la llista unitària

Pep Guardiola votant a Barcelona
Pep Guardiola votant a Barcelona

L'entrenador del Bayern creu que aquest lloc simbòlic és la millor manera de donar suport al procés

B.V. / Redacció
El Singular
L'entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, tancarà la llista unitària de CDC, ERC i les entitats sobiranistes pel 27-S, segons publiquen aquest dilluns 'El País' i 'El Periódico'. L'exjugador i exentrenador del Barça, nascut a Santpedor, es troba en aquests moments a la Xina de gira amb l'equip alemany.

Guardiola no vol ser diputat al Parlament, però entén que formar part de la candidatura que encapçalarà Raül Romeva és la millor manera de donar suport a la independència. L'extècnic blaugrana s'ha posicionat en diverses ocasions a favor del procés sobiranista, i és soci tant de l'ANC com d'Òmnium, d'on també en formen part els seus tres fills.

Cal recordar que el 2012 Guardiola va enviar un vídeo a la gran manifestació de l'Onze de Setembre, també va donar suport a la Via Catalana del 2013, i va desplaçar-se des de Munic per poder votar en la consulta del 9-N del 2014.

La presència de Guardiola a la llista unitària pot donar un gran impuls internacional i mediàtic a la candidatura, gràcies a la seva popularitat, sobretot a Alemanya i en d'altres països on hi va jugar quan era futbolista, com Itàlia, Mèxic o Qatar.

......................................
Ho podeu trobar tot recopilat al BLOC - A 100 DIES DEL 27S - Un diari cap a la llibertat. www.a100diesdel27s.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada