divendres, 17 de juliol del 2015

L'Institut Ramon Llull presenta el mapa de la cultura catalana al món

A 100 DIES DEL 27S.
DIA 28, DIVENDRES 17 DE JULIOL DEL 2015 - MANQUEN 72 DIES

L'Institut Ramon Llull presenta el mapa de la cultura catalana al món

| ND 17/07/2015 a les 12:05h

"Creamap", el mapa de la cultura catalana al món. Foto: Institut Ramon Llull

L'Institut Ramon Llull (IRL) ha presentat el "Creamap", el mapa de les activitats vinculades a la cultura catalana que tenen lloc al voltant del món. Per exemple, podem consultar que el dia 2 de setembre d'enguany, Jordi Savall farà el concert "Istanbul" a Sao Paulo, Brasil, en el marc de la seva gira mundial, o que el passat 6 de febrer es va fer una exposició d'Antoni Tàpies, "Tàpies: From Within", a Miami, als Estats Units, entre moltes altres activitats.

El mapa ubica cada activitat amb una icona específica que la classifica amb la categoria artística que li correspon, mostrant l'autor i títol de l'esdeveniment. Actualment només apareixen les activitats de les quals té constància l'IRL. Tanmateix, estan oberts a aportacions de tots aquells que vulguin aparèixer; la recerca d'activitats es pot filtrar per país, categoria i data, a més de complementar-se amb un llistat d'activitats individuals.

 ......................................

Ho podeu trobar tot recopilat al BLOC - A 100 DIES DEL 27S - Un diari cap a la llibertat. www.a100diesdel27s.blogspot.com
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada