dilluns, 20 de juliol del 2015

El pas endavant de Guardiola desferma la catalanofòbia a la xarxa

A 100 DIES DEL 27S.
DIA 31, DILLUNS 20 DE JULIOL DEL 2015- MANQUEN 69 DIES

UNA MOSTRA DEL NOU LERROUXISME
20/07/2015
Plebiscitàries

El pas endavant de Guardiola desferma la catalanofòbia a la xarxa

Tuit de Marina Pibernat
Tuit de Marina Pibernat contra Guardiola

Marina Pibernat ataca l'entrenador: "És l'encarnació nacionalista catalana del self-made man yankee, el mite capitalista del noi que es va esforçar. Un altre reaccionari"

Bernat Vilaró
El Singular
El pas endavant que ha fet Pep Guardiola per tancar la llista unitària del 27-S ha desfermat la catalanofòbia a les xarxes socials. La notícia, que s'ha fet pública a les 11:00 del matí d'aquest dilluns, ha atiat de seguida tota mena d'insults contra l'exjugador i exentrenador blaugrana, i actual tècnic del Bayern de Munic.

Una de les piulades ha estat de Marina Pibernat, l'excandidata d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Girona, que després d'abandonar Twitter va obrir un compte nou, tal i com va avançar El Singular. Pibernat ha atacat Guardiola dient que és "l'encarnació nacionalista catalana del self-made man yankee, el mite capitalista del noi que es va esforçar. Un altre reaccionari".

Un altre tuit, de l'usuari @ManuAnxo, deia: "Pep Guardiola. Tu en l'única llista que hauries d'anar és en la d'executats per traïció al país". Tot i que l'usuari ha esborrat la piulada, aquesta n'és la captura.



I aquests són algunes de les piulades contra Guardiola, motivades per diversos motius, ja siguin polítics, esportius, o d'altres:


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/07/el_pas_endavant_de_guardiola_desferma_la_catalanofobia_a_la_xarxa_110919.php


....................................
Ho podeu trobar tot recopilat al BLOC - A 100 DIES DEL 27S - Un diari cap a la llibertat. www.a100diesdel27s.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada