dissabte, 11 de juliol del 2015

L'Estartit sona Beatle

A 100 DIES DEL 27S.
DIA 22, DISSABTE 11 DE JULIOL DEL 2015- MANQUEN 78 DIES
Actualitzat el 10/07/2015

L'Estartit sona Beatle

Arriba la desena edició del Beatles Weekend

Durant el cap de setmana del 10 de juliol la desena edició del Beatles Weekend de l'Estartit, sense perdre de vista el 50è aniversari de l'actuació dels de Liverpool a Barcelona, acollirà exposicions, un vermut literari, diversos concerts i moltes activitats més.

Beatles Weekend


Després de cinc dècades des del pas dels Beatles per Barcelona, el juliol del 1965, arrenca la desena edició del Beatles Weekend. El cap de setmana temàtic arrenca a l'Estartit amb la música i el cinema com a eixos principals, a partir del 10 de juliol.

Al llarg de la setmana ha tingut lloc una mostra de pel·lícules al voltant del quartet, Beatles Film Festival, que culmina aquest divendres 10 de juliol amb la projecció de Help! (50 anys), en una sessió especial a l'aire lliure. A més, en el toc d'inici també s'inaugurarà l'exposició Beatles & Comic, on s'homenatjarà el periodista Jordi Tardà i es podrà veure l'espectacle The Beatles LOVE & GYM.

Les principals activitats del cicle de l'Estartit arrencaran amb el Nautilius Trio, que posarà la música al viatge fins a les Medes en un vaixell batejat com a Yellow Submarine. L'11 de juliol tindrà lloc un vermut literari on es presentarà les novetats literàries de la formació de Liverpool. A la tada s'entregarà el premi al millor llibre beatlemaníac i també hi haurà un espai per als més petits, amb l'espectacle familiar Abbey Road.

The Beatles Marxing Band encapçalarà la cercavila municipal, i la nit anirà al so de l'Empordà Big Band i The Beat Boys. Diumenge es tancarà l'edició del festival amb un concert del Quartet Let it Be al terrat de la Llar de Jubilats Bell Racó, alhora que es durà a terme una banyada popular per combatre l'esclerosi múltiple, un pòdium musical per als que vulguin demostrar el seu talent i diversos tallers per gaudir dels Beatles en família.

Una banda creada per l'ocasió tocarà a la plaça de l'Església per posar el punt final d'aquesta edició i acomiadar-la fins a l'any vinent. 
 
........................................... 
Ho podeu trobar tot recopilat al BLOC - A 100 DIES DEL 27S - Un diari cap a la llibertat. www.a100diesdel27s.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada