divendres, 17 de juliol del 2015

Artur Mas, abans de la reunió oficial amb Felip VI: «Vinc en so de pau»

A 100 DIES DEL 27S.
DIA 28, DIVENDRES 17 DE JULIOL DEL 2015 - MANQUEN 72 DIES

Artur Mas, abans de la reunió oficial amb Felip VI: «Vinc en so de pau»

El monarca espanyol ha rebut el president català amb un gest més seriós de l'habitual.És la primera trobada oficial que mantenen ambdós mandataris

| ND 17/07/2015 a les 12:44h

Felip VI rep avui Artur Mas. Foto: Europa Press


El president de la Generalitat, l'independentista Artur Mas, es troba reunit en aquests moments amb el rei d'Espanya, Felip VI. Minuts abans de la trobada, al palau de la Zarzuela, ha assegurat a la premsa: "Vinc en so de pau." Mas no té previst fer declaracions en finalitzar la trobada.

El monarca espanyol ha rebut Mas amb un gest més seriós que el que mostra habitualment quan rep els diversos presidents autonòmics de l'Estat. Un i l'altre s'han donat les mans posant per als fotògrafs i, quan es dirigien cap al despatx on mantenen la reunió, Mas ha posat la mà a l'espatlla reial.

Aquesta és la primera trobada oficial que mantenen Felip VI i Mas des que el fill de Joan Carles va ser proclamat monarca, el juny de l'any passat. Tot amb tot, s'han vist en diversos actes a Catalunya, com l'últim Fòrum Impulsa que va tenir lloc a Girona al juny.
.................................
Ho podeu trobar tot recopilat al BLOC - A 100 DIES DEL 27S - Un diari cap a la llibertat. www.a100diesdel27s.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada