dissabte, 11 de juliol del 2015

Messi va plorar sense consol després de perdre la Copa Amèrica

A 100 DIES DEL 27S.
DIA 22, DISSABTE 11 DE JULIOL DEL 2015- MANQUEN 78 DIES

SUPORT AL CRAC ARGENTÍ

Messi va plorar sense consol després de perdre la Copa Amèrica

"Va ser molt trist veure Leo, el millor jugador del món, d'aquella manera. Estava destrossat", afirma Lucas Biglia, company a la selecció i jugador del Lazio

Leo Messi, després de perdre la final de la Copa Amèrica.
AFP / RODRIGO ARANGUA
Leo Messi, després de perdre la final de la Copa Amèrica.
EL PERIODICO
ABEL GILBERT / BUENOS AIRES
Dissabte, 11 de juliol del 2015 - 09.41 h
Leo Messi ja és en una platja del Carib amb la família. I mentre disfruta de les vacances, a Buenos Aires, Lucas Biglia, el seu company a la selecció argentina, no només va sortir a defensar-lo amb vehemència, sinó que va presentar un Messi desolat després de perdre la Copa Amèrica. “Va ser molt trist veure Leo, que és el millor jugador del món, d'aquella manera. Estava destrossat, amb un plor sense consol. No l'havia vist mai així”, va dir el jugador del Lazio al programa televisiu TyC Sports.
Igual que altres jugadors argentins, entre ells Ezquiel Lavezzi, Biglia va ser contundent: "La Pulga' de cap manera pot deixar la selecció”. Però si ell diu que necessita un descans “molts jugadors el recolzaran”.
Biglia va ser campió mundial juvenil amb Messi a Holanda 2005. Igual que altres figures del futbol local, es mostra tan sorprès com indignat amb les reaccions d'un sector de la premsa que carrega totes les responsabilitats d'un nou subcampionat a l'esquena de l'astre del Barcelona. “¿Per què a l'Argentina no podem disfrutar de tenir el millor del món i no sabem cuidar-lo com ho fan a Barcelona?”, es preguntava, amb una quota de bronca.
Segons el jugador, és incomprensible l'actitud de certs comunicadors per la influència que tenen en alguns argentins. I per no discutir amb ells, Biglia ha decidit aquests dies no sortir de casa. “No ho faig per no creuar-me amb algú que em pugui dir alguna cosa, de mi o d'algun company, que no m'agradi. A un li corre sang”, va dir.
Per últim, va posar en dubte la possibilitat que Javier Mascherano renunciï a la selecció. El “fins aquí arribo” expressat pel “Jefecito” després de la derrota per penals amb Xile va ser, segons Biglia, només un moment d'“escalfament”.
......................................
Ho podeu trobar tot recopilat al BLOC - A 100 DIES DEL 27S - Un diari cap a la llibertat. www.a100diesdel27s.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada