El president a l'exili Carles Puigdemont ha enviat aquest dissabte un missatge als sanitaris de Catalunya que fa setmanes que combaten el coronavirus. Ho ha fet amb un vídeo destinat a La Intersindical de l'Hospital Vall d'Hebron però que ha fet extensible a tot el personal mèdic del país.
Advertisement
End of break ads in 20s
"Aquest és un missatge tan senzill com intens: moltíssimes gràcies. Gràcies emocionades i amb una gran admiració i reconeixement de deute cap a tots vosaltres", diu el president a l'exili. "Sou la primera i veritable línia de defensa que protegeix la nostra salut davant d'aquesta amenaça. Jo porto dues setmanes confinat, lluny, però des d'aquí arriba el sentiment de gratitud i admiració emocionada cap a tots vosaltres. Sé que hi ha moments molts durs, que defalliu i esteu esgotats o emprenyats", afegeix.
Puigdemont, a més, reivindica que s'han de prendre "decisions polítiques més valentes i explícites" i que s'han de fer "moltes més coses de les que tristament l'autoritat competent està fent".
Per últim, el president a l'exili apunta que "hi ha un bri d'esperança" gràcies als sanitaris. "Hi ha una esperança certa, la ciència, com ha fet sempre en el passat, ens ajudarà a trobar l'eina que ens permetrà combatre aquesta amenaça. Si tenim esperança és gràcies a vosaltres. No esteu sols, hi serem sempre", sentencia,
Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.