La consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, va anunciar ahir que aquests dies vinents arribaria material sanitari als hospitals catalans per a afrontar a la crisi del coronavirus. Segons que ha explicat, quan es van saber els primers casos de la Covid-19 a Catalunya, el departament va fer una comanda de sis milions de màscares quirúrgiques, entre més elements. Això és essencial en aquest moment de la pandèmia perquè, segons que expliquen els professionals de la salut, la manca de material per a protegir els sanitaris fa dies que els dificulta la feina. A més, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat al govern espanyol que enviï el material necessari als hospitals catalans per a afrontar la crisi sanitària.
Ahir mateix el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, va explicar que hi havia angoixa entre els professionals sanitaris per aquesta qüestió, i exigí seguretat a les administracions.
Report diari sobre el coronavirus
Cada nit a les 10.00 pots rebre al teu correu el resum del més important que ha passat durant el dia relacionat amb el Covid-19 i informació addicional d'interès.