dimecres, 30 de març del 2016

Guardiola, escorcollat abans d'entrar a l'Allianz Arena de Munic

JORNADA INTERNACIONAL

Guardiola, escorcollat abans d'entrar a l'Allianz Arena de Munic

Les mesures de seguretat extremes també van afectar l'entrenador del Bayern

Guardiola, escorcollat abans d'entrar a l'Allianz Arena de Munic
EL PERIODICO
Dimarts, 29 de març del 2016 - 23:10 CET


Posteriorment, ja des de la llotja de l'Allianz Arena, Guardiola, Torrent, Planchart i Buenaventura han sigut testimonis del minut de silenci respectuós que s'ha fet en memòria de Johan Cruyff i han pogut seguir amb normalitat el xoc en què l'Alemanya del blaugrana Ter Stegen ha sigut molt superior a Itàlia. 


lässt sich brav abtasten. Dann gehts auf die VIP-Tribüne @DFB_Team
  • Dimarts, 29 de març del 2016 - 23:10 CET
    A la policia alemanya no li ha importat gaire que es tractés de Pep Guardiola, l'entrenador del Bayern a qui tothom coneix. Tampoc ha valgut que el tècnic català anés a veure l'amistós entre Alemanya i Itàlia a l'Allianz Arena, on entrena habitualment.
    La jornada europea d'amistosos s'ha desenvolupat amb mesures de seguretat extremes que s'han aplicat a tothom. Sense excepcions. A Munic, més de 18.000 policies i gossos antiexplosius eren als voltants de l'estadi per assegurar que el partit es pogués disputar amb normalitat.

    AMB EL SEU COS TÈCNIC

    Guardiola ha anat acompanyat del seu cos tècnic al Bayern (Torrent, Planchart i Buenaventura) a l'interessant duel d'aquest dimarts entre dos clàssics d'Europa, que ha acabat amb un clar triomf germànic (4-1).
    El preparador i el seu equip tenien passis especials per poder veure el matx des del llotja, però tot i així no han pogut evitar que els membres de seguretat presents a l'entrada de l'estadi els escorcollessin a consciència.
    Un aficionat ha pogut captar aquest instant amb el telèfon i el vídeo s'ha difós ràpidament per les xarxes socials. S'hi veu el somriure de l'empleat després d'escorcollar el Pep com si fos un seguidor més.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada