Pep Guardiola i el seu singular discurs en el descans contra el Juventus

El futbolista alemany del Bayern Thomas Müller va explicar que el tècnic els va dir que els tallaria "els ous"

SVEN HOPPE

EL PERIÓDICO / BARCELONA
Divendres, 18 de març del 2016 - 20:41 CET
Un dels instants més desconeguts i que més intriguen qualsevol aficionat és tot el que passa en un vestidor. Les xerrades abans del matx, les bronques en el descans o les celebracions després d'alguna victòria són elements que més d'un seguidor pagaria per veure. Sense trobar encara la manera de saber aquestes interioritats, aquest dimecres es va viure una lleu aproximació gràcies a Thomas Müller. El futbolista del Bayern Munic va confessar després del final del duel amb el Juventus, on l'equip alemany va aconseguir un agònic accés als quarts de la Champions, les paraules que Pep Guardiola els havia dirigit en el descans (4-2).
Amb un 0-2 advers al final dels 45 minuts i amb l'eliminatòria molt complicada, en l'anada disputada a Torí el resultat va ser de 2-2, Guardiola va buscar arengar els seus per aconseguir la gesta. Segons Müller, l'extècnic blaugrana ho va fer d'una manera força singular. "Ens va dir que que ens tallaria els ous", va assenyalar l'atacant a 'Sky Deutschland'.
Estètic o no, el cert és que l'al·legat va acabar donant fruit. Els homes de Guardiola van aconseguir empatar l'eliminatòria a la segona part i en la pròrroga, qui sap quin va ser el missatge aleshores, van acabar rematant el conjunt italià.