dimecres, 23 de març del 2016

La Fiscalia encara no s'ha pronunciat sobre els tuits catalanòfobs de Germanwings

QUI SON ELS NAZIS...???

La Fiscalia encara no s'ha pronunciat sobre els tuits catalanòfobs de Germanwings

L'entitat Drets denuncia que la falta d'activitat de la justícia "és un exemple més de la connivència de l'estat espanyol amb el maltractament dels catalans"

| 23/03/2016 a les 12:57h

L'entitat Drets ha criticat aquest dimecres que la fiscalia encara no s'ha pronunciat sobre les denúncies contra 38 usuaris de Twitter que fa un any es van burlar de les víctimes catalanes de l'avió de Germanwings estavellat als Alps francesos. L'associació va denunciar 55 piulades de 38 usuaris per un delicte d'odi, discriminació i violència contra un col·lectiu per raó d'origen.

Com que alguns usuaris eren anònims i altres van eliminar els perfils quan van ser denunciats, Drets va demanar que la fiscalia sol·licités als cossos policials per esbrinar la identitat dels denunciats. L'entitat recorda que la fiscalia té sis mesos per realitzar diligències, i només una sol·licitud de pròrroga ho pot allargar, cosa que no consta en aquest cas.

Per a Drets, aquest "és un exemple més de la connivència de l’estat amb el maltractament sistemàtic que pateix la ciutadania catalana".

Entre els tuits denunciats destaquen els que deien que els catalans no són espanyols o no són persones, que s'alegraven perquè molts dels passatgers morts fossin "catalufos" o separatistes, i que n'haurien d'haver mort més. 
 
 
 
Malauradament la catalanofòbia no s’atura ni en moments com aquests 2/2 @apuntem @ANC_Mossos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada