dissabte, 23 de gener del 2016

Guardiola: "Trobarem a faltar Mas"

Guardiola: "Trobarem a faltar Mas"

L'entrenador del Bayern diu que el pas al costat de l'expresident "quedarà per sempre com un dels gestos més grans que han fet mai els polítics"


El tècnic del Bayern de Munic, Josep Guardiola, s'ha referit aquest dijous al matí en roda de premsa a l'actualitat política de Catalunya. L'exentrenador del Barça ha desitjat "sort i encert" al president català, Carles Puigdemont, i ha destacat el paper d'Artur Mas a l'hora de fer un pas al costat: "Ha demostrat qui és. Crec que el trobarem molt a faltar".

Guardiola, que va tancar la llista de Junts pel Sí per Barcelona en les eleccions plebiscitàries del 27-S, ha afegit que "el president Mas va arribar, va ser-hi i se'n va amb una credibilitat intacta en la seva vida personal i política", en resposta a una pregunta del periodista Isaac Lluch, publicada al 'Diari ARA'.

A més, Guardiola, que la temporada que ve dirigirà un equip anglès, ha apuntat que "a Mas moltes vegades se li imputen coses per on està, per al partit que representava. I tant de bo pugui no deixar la política i sigui un actiu molt present dintre de la política catalana".

Finalment, l'entrenador ha conclòs que el pas al costat que ha fet Mas "és un gest que quedarà per sempre més com un dels gestos més grans que han fet mai els polítics catalans i espanyols. Mas ha passat a ser una persona única dintre de la política catalana a través de tota la història".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada