dimecres, 13 de gener del 2016

Puigdemont desplaça el Mas 'polac'

HUMOR

Puigdemont desplaça el Mas 'polac'

TV-3 programa per a aquest dijous una entrevista amb el nou president i trasllada 'Polònia' a dissabte

EL PERIODICO
Puigdemont desplaça el Mas 'polac'

EL PERIÓDICO / BARCELONA
Dimarts, 12 de gener del 2016 - 18:49 CET
La designació del nou president de la Generalitat ha estat provocant continus canvis en la programació de la televisió autonòmica catalana, uns reajustaments que continuaran, com a mínim, fins dijous que ve: TV-3 ha anunciat per a aquest dia una entrevista amb el nou president, Carles Puigdemont, un programa especial que ha obligat a 'sacrificar' una de les cites més importants --i fins ara inamovibles-- de la graella catalana: l'emissió del xou satíric 'Polònia'. No se'n suspèn l'emissió, però la direcció de Televisió de Catalunya ha optat per traslladar-la al 'prime time' dissabte que ve, una nova ubicació que, possiblement, sortirà en algun dels gags que ja deuen estar preparant els 'polacs'.
La casualitat ha fet que en aquesta entrega de 'Polònia' --que excepcionalment s'emetrà dissabte-- està previst el comiat en olor de multituds del fins ara flamant president 'polac', Bruno Oro. Curiosa ironia que l'adéu d'Oro hagi coincidit amb la dimissió, real, d'Artur Mas, un dels seus personatges més celebrats.
L'actor, imitador i cantant, que militava a les files 'polaques' des de l'inici del programa, el 2006, deixa el xou per dedicar-se a altres projectes relacionats amb el món de la música, el cine i el teatre. Per a l'hemeroteca quedaran imitacions com les d'Ángel Acebes, el president Companys, Alberto Ruiz-Gallardón, Teresa Fernández de la Vega i Maruja Torres, entre altres.
L'entrevista amb el president Puigdemont, que es realitzarà en directe des del Palau de la Generalitat amb un durada de 70 minuts, està programada per a les 22.00 hores, i anirà a càrrec de la periodista Mònica Terribas, directora i presentadora del magazín diari 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada