diumenge, 10 de gener del 2016

La premsa espanyola carrega contra Mas i l'acord de JxSí i la CUP

La premsa espanyola carrega contra Mas i l'acord de JxSí i la CUP

"Els sobiranistes aparten Mas per salvar el desafiament il·legal a l'Estat", diu el diari El Mundo

La premsa espanyola carrega avui contra l'acord aconseguit ahir entre Junts pel Sí i la CUP. Es nota que no els hi ha agradat aquesta pacte 'in extremis' d'última hora, i ho han deixat clar en les portades d'aquest diumenge. El diari madrileny El Mundo destaca a tota portada la notícia i titula: "Els sobiranistes aparten Mas per salvar el desafiament il·legal a l'Estat", i també afegeix un perfil del futur president de la Generalitat: "El delfí més independentista de CDC". 
Per altra banda, El País segueix la mateixa línia. "Mas marxa per revifar la secessió", assegura en el seu titular. A més, destaquen unes declaracions, tretes de context, que va dir Puigdemont en un acte de l'ANC: "L'home que va prometre expulsar els invasors".

"Els antisistema li guanyen el pols a Mas", publica en portada el diari ABC. El rotatiu il·lustra la notícia amb una fotografia del president en funcions, Artur Mas, arrugada simbolitzant el seu pas enrere. Per últim, La Razón posa la diana en Mas i Convergència: "CDC força la sortida d'Artur Mas per mantenir el poder".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada