dissabte, 30 de maig del 2015

Ada Colau insisteix en "l'eix Barcelona-Madrid"

...I ARA LA COLAU...???
30/05/2015
procés

Ada Colau insisteix en "l'eix Barcelona-Madrid"

Ada Colau
Ada Colau, amb el 100% d'escrutini - JORDI BORRÀS

 

La líder de BCN en Comú vol que les dues ciutats liderin "una revolució democràtica"

Redacció
El Singular
La guanyadora de les eleccions a Barcelona i probable futura alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, ha assegurat que, si Manuela Carmena (Ahora Madrid) aconsegueix també l'alcaldia de la capital espanyola, les dues ciutats "consolidaran un eix no només social, sinó de revolució democràtica" que espera pugui anar "més enllà". D'aquesta manera Colau ha insistit en el que ja ha anat dient durant tota la campanya, que Barcelona ha de ser "la punta de llança" d'un canvi que comenci a Barcelona i arribi a tot l'Estat espanyol i al sud d'Europa.

En una entrevista publicada aquest dissabte a 'El Periódico', Colau ha dit que confia que Carmena "sigui alcaldessa" per assegurar aquesta "revolució". A més, l'alcaldable per Barcelona en Comú afirma que "no té per què haver-hi cap problema amb l'eix nacional. Carmena s'ha expressat a favor del dret a decidir. No ha d'haver contraposició entre territoris". D'altra banda, Colau ha dit que "només ens han de tenir por els corruptes i els especuladors que vulguin vulnerar drets i no pagar impostos".

La vencedora de les eleccions a Barcelona s'ha mostrat convençuda que acabarà sent l'alcaldessa de la capital catalana. "L'alcalde em va dir que dóna per fet que seré alcaldessa. No tinc cap dubte de què ho seré", ha afirmat. Respecte a la política de pactes, Colau ha apuntat que no vol acords amb sigles sinó sobre objectius, i sosté que "si el discurs de Collboni (PSC) és sincer i aixeca catifes, ens trobarem".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada