divendres, 22 de maig del 2015

La número dos de la CUP, exalumna de la mateixa escola d'elit que Mas


Eleccions municipals Barcelona 2015
per Laura Aznar/Bernat Ferrer

La número dos de la CUP, exalumna de la mateixa escola d'elit que Mas

Maria Rovira va estudiar a l'exclusiva Escola Aula

Especial: Eleccions municipals 2015

| ND 21/05/2015 a les 12:50h

Maria Rovira, la número 2 de Capgirem Barcelona Foto: JM Gutiérrez

L'Escola Aula de Barcelona és un dels centres privats més elitistes de tot Catalunya. Fundada pel pedagog Pere Ribera el 1968, compta amb exalumnes de tant renom com l'actual president de la Generalitat, Artur Mas, el fill del president de Banc Sabadell, Josep Oliu, i els fills de José Manuel Lara Bosch, president del Grupo Planeta.

A tot aquest llistat de noms remarcables de la política i l'economia del país, diumenge potser se n'hi podrà afegir un altre: el de la número dos de la CUP de Barcelona, Maria Rovira, a qui diverses enquestes apunten que podria acabar entrant al consistori de la capital catalana, acompanyant María José Lecha.

Rovira reconeix a Nació Digital el seu pas per Aula, recalcant que aquesta decisió "no la vaig prendre jo, va ser una decisió que va prendre la meva família i quan jo vaig poder decidir vaig anar a la Universitat pública". Rovira també afegeix que, a banda, va començar a treballar amb 16 anys fent classes particulars i de cangur.

De fet, la CUP dóna suport a la ILP d'Educació, que aposta per la progressiva desconcertació dels centres i per una educació pública i de qualitat. "Entenc que és necessari defensar aquest sistema i que tothom hi ha de poder accedir", apunta la candidata, "i això implica que hi hagi prou places com per cobrir les necessitats que tenen des dels infants a la gent més gran".  En aquest sentit, Rovira opina que els diners públics han d'anar destinats a enfortir aquesta xarxa, "no a espais público-privats".

Sigui com sigui, les trobades d'exalumnes d'Aula, amb Mas, Oliu, la nissaga Lara i la pròpia Rovira, poden ser d'allò més interessants.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada