dijous, 28 de maig del 2015

ICV s'emprenya amb el programa Punt.cat d'Ariadna Oltra

28/05/2015
TV3

ICV s'emprenya amb el programa Punt.cat d'Ariadna Oltra

Ariadna Oltra
 El punt.cat, al centre de la polèmica - QS/ElSingular

La formació es queixa que  no la conviden al programa sobre el procés i acusen Mas "d'utilitzar la televisió pública"

 Q.S. (Parlament)
El Singular
"Estem molt emprenyats". Així definia un portaveu d'ICV aquest matí a ElSingular.cat l'estat de la formació després que TV3 consideri que els ecosocialistes no es computen dins el front sobiranista. La polèmica va esclatar quan ahir es va difondre el debat que s'emetria al programa Punt.cat que dirigeix Ariadna Oltra titulat "Com enfoca el sobiranisme el 27-S?". Els ecosococialistes van posar el crit al cel quan van veure que no hi estaven convidats i sí hi debatrien representants de l'ANC, Òmnium, CiU, ERC i CUP.

Segons fonts del partit, un representant d'ICV es va posar en contacte amb el programa per mostrar la seva "perplexitat" en veure que la televisió pública no qualifica els ecosocialistes de sobiranistes. La direcció del programa no va fer cap canvi i va al·legar que "tenia criteris periodístics" per mantenir els debatents tal i com s'havien programat.

ICV però adverteix que no es quedarà de braços plegats i portarà la polèmica a la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que se celebra demà al Parlament. Per altra banda, ICV apunta Artur Mas com a responsable de la decisió. "El nerviosisme de Mas per la victòria d'Ada Colau s'evidencia amb la utilització que en fa de la televisió pública", ha assenyalat un portaveu de la formació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada