diumenge, 17 de maig del 2015

L'estelada treu el nas als mítings de CiU

JA ES HORA...!!!

Eleccions municipals Barcelona 2015

per Bernat Ferrer

L'estelada treu el nas als mítings de CiU

Trias reivindica: "La transició nacional té en aquest alcalde el millor aliat"

Especial: Eleccions municipals 2015

| ND 16/05/2015 a les 12:55h
 
Militants i simpatitzants de CiU han brandat tot d'estelades en acabar el míting de Trias. Foto: Carles Palacio/Nació Digital.
L'alcalde de Barcelona i candidat de CiU a la reelecció, Xavier Trias, va arrencar la campanya dijous de la setmana passada en un míting a Horta-Guinardó sense que hi hagués ni una estelada. Moltes baneres de Catalunya, sí, però cap d'independentista. La inexistència d'estelades s'ha repetit en el conjunt de mítings "menors" realitzats durant tota la setmana als diversos districtes de la ciutat. Fins avui.

En l'acte central de campanya, al campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), les banderes de Catalunya han donat pas finalment a un grapat de banderes independentistes. Una situació que, vista des de Sarrià-Sant Gervasi -on Trias va admetre que té frontera política amb el PP i Ciutadans entre els votants benestants-, pot haver causat més d'un recel.

Trias, de fet, ha reivindicat que "la transició nacional té en aquest alcalde el millor aliat". I ha sentenciat: "Som gent que sabem on volem anar, i ho fem des de la intel·ligència i les conviccions profundes."
 
Un simpatitzant de CiU, brandant l'estelada al míting de Trias. Foto: Carles Palacio/Nació Digital.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada