dimarts, 19 de maig del 2015

Del 06 al 18 de Maig del 2015.- A MUNIC,DURANT EL BARÇA-BAYERN (3-0) I BAYERN–BARÇA (3-2), I MÉS COSES. (2 de 2).

 
18/09.05.15.
A MUNIC,DURANT EL BARÇA-BAYERN (3-0) I BAYERN–BARÇA (3-2), I MÉS COSES. (2 de 2).
Del 06 al 18 de Maig del 2015.
Som un quart i quatre minuts de les quatre de la tarda (15,19) del dilluns 18 de maig quan l'avió de Lufthansa A320-100/200 s'aturava davant el seu lloc de la Terminal 1 de l'Aeroport del Prat-Barcelona, només feia cinc minuts que les rodes del tren d'aterratge tocaven el terra (15,14) després de cent cinc minuts de vol, ja que va deixar de tocar de la pista d'enlairament de la Terminal 2 de l'Aiport Internacional Franz Josef Strauss de MUC a la una i vint-i-nou minuts (13,29). Dic tot això perquè l'hora de l'avió de Lufhansa amb el que tenia sortir de Munic a Barcelona a les 12,40 hi ho va fer a les 13,17, amb més de mitjà hora de retard, no podia ser així perquè aquest mateix avió encara no havia arribat a l'hora que estava previst embarcar les 12,15, ho va fer a les 12, 22 i s'havia de preparar per tornar a volar. El que es veu que les coses a Alemanya, hi ha vegades, que no són tan exactes i puntuals “ in eternum”. Això si un vol boníssim.
I així s'acaba la meva estada de Munic i des del darrer article va passar tot això...:
............................
Temperatures elevades per totes bandes.
Quan totes les previsions preveuen una pujada important de les temperatures a l'Estat Espanyol i al Sud d'Europa a dades de maig que s'assemblen molt més a l'agost i no al maig, cosa no vista des de fa 100 anys , com a mini'm fins al dimecres que diuen que cauran 10 graus. De totes maneres, potser, tambè ho incrementa la lluita caïnita de la campanya del 24M, i no diguem el nou atac del Ministre Wert per fer desaparèixer en pla genocida el català. I no diguem aquí a Munic, on fa calor, però la temperatura està elevada pel partit de Bayern- Barça de demà, i que al final de la Roda de premsa el Pep...que va insistir “ ...que el Bayern ha de tenir el control del joc.” i que “...no se'n va” , i Mascherano va dir: “ El Barça de Guardiola va ser grandiós, i aquest busca ser-ho.” i Luis Enrique va aclarir : “ El millor equip al contracop?. Si ho ha dit Guardiola em sembla fantàstic “.
I no diguem de com pujarà la temperatura, no fisíca, ni sexual, d'una parella que conec i que aniran ambdós a l'Allianz Arena, però és que ella és del Barça i ell molt fan del *Bayern.
*El segon partit (3-2 )
Abans de tres quarts de nou, també a l'Allianz Arena comença la transmissió amb un gran mosaic, que hi diu: “Eine Stadt, ein Traum” , que vol dir : Una ciutat, un Somni , amb un estadi ple amb 70.000 aficionats, 3000 del Barça. Gairebé al cap de 7 minuts Benatia fa un primer gol pel Bayern, després empata Neymar i un anul.lat de Lewandoski, al 29 Neymar marca el 2 a 1 pel Barça a passi de Suarez, Ricard Torquemada de la TdP, va dir : “...que estava molt igualat i que Guardiola pot estar orgullós”
A la segona part el Barça que ha abaixat la guàrdia i no ha fet ni un xut a la porta contraria,i al minut 59 Lewandoski pel Bayern fa el primer gol de la segona part i al 74 Müller el que seria el 3 a 2 definitiu, pel Bayern que guanya amb un 56% de possessió , amb 5 grogues... Bon partit del Pep, però...”
Dimarts el Bayern per l'eliminatòria i dimecres el Madrid empata amb la Juve.
Durant tot aquest dimecres malgrat que el Bayer va guanyar al Barça per 3 a 2, però en la eliminatòria va quedar fora. Tots els diaris de Baviera i d'Alemanya - tret del Bild, que va ser el més benèvol, i ja és estrany-, li van de tot al Pep, menys “guapo”.
I si la cosa estava calenta, resulta que el dimecres poso CatRàdio - per internet, - passades les onze de la nit per mitjà del programa El Club de la Mitja Nit del Pere Escobar - que a casa escolto sovint-, i m'adono que el Reial Madrid a empatat a u amb la Juve. Amb un gol de Morata, l'ex del Madrid, que deixava fora de la Lliga de Campions als madridistes i l'enfrontament amb el Barça a Berlín. Aixi es quedarà segurament, sense, Lliga, sense Copa i Champions, amb cap títol dels grans.
I a més a més un tornado a la part Sud de Baviera.
Al Sud de Baviera és un no parar, perquè al districte d'Augsburg el dimecres a la nit hi hagué un petit tornado, una calamarsada amb pedres d'entre dos euros i una pilota de golf. Alguns llocs com Stettenhofen alguns edificis han quedats danyats amb perill d'esfondrar-se. Al districte de Aichach-Friedberg set persones amb ferides lleus, i a Friburg dues persones greument ferides.
 I el Bayern perd el seu tercer partit de lliga consecutiu.
Dins les instal-lacions del club esportiu SV Walperlach, - proper on m'estic-, a dos quarts de quatre de la tarda assegut davant d'una cervesa i una pizza Siciliana, veig transmès per Sky i per desesperació dels aficionats i no diguem del Pep com el Bayern perd per 2 a 1 davant el Friburg, el seu tercer partit de Lliga consecutiu.
...i el Barça guanya la Lliga.
Per acabar-ho d'adobar, i els auriculars posats a través de CatRàdio, per internet, sento que al minut 20 de la segona part, o sia el 65 del total amb un teva neva de Pedro amb Messi, aquest fa el primer gol del Barça, i que si acabes així tindria la Lliga al Sac , i els li ha costat suor, perquè fos... ben lligat, però el Barça ja és Campió de la Lliga BBVA 2015.
Així va ser el Tomb per Munic, mentre jugaven el Barça i el Bayern del Pep i una mica de tot.
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada