dimarts, 26 de maig del 2015

Més de 400 oenagés espanyoles presenten dimecres una aliança contra el canvi climàtic

Més de 400 oenagés espanyoles presenten dimecres una aliança contra el canvi climàtic

Exigiran als polítics un gir per a un planeta sostenible

Efectes del canvi climàtic a la Glacera Sheldon a l'Antàrtida.
REUTERS
Efectes del canvi climàtic a la Glacera Sheldon a l'Antàrtida.
EL PERIODICO
EUROPA PRESS / MADRID
Dimarts, 26 de maig del 2015 - 09.35 h
Més de 400 organitzacions de la societat civil espanyola presentaran aquest dimecres, 27 de maig, un manifest per exigir als polítics que actuïn contra el canvi climàtic.
En la presentació hi participaran el científic espanyol membre del Panell Intergovernamental de Canvi climàtic (IPCC) José Manuel Moreno, un agricultor, representant dels països del sud, i una nena parlaran del gir necessari per a un planeta sostenible, mentre que la periodista Mara Torres i el divulgador científic Luis Miguel Domínguez recolzaran l'acte.
El manifest es presentarà a les 11.30 hores al Jardí Botànic de Madrid. Entre els firmants figuren oenagés ambientals, sindicats, organitzacions socials, de desenvolupament, de consumidors, ecologistes i altres organismes, tots units per l'interès comú d'impulsar un canvi real cap a un futur sostenible amb energies renovables.
Firmen el manifest les plataformes Coalició Clima (30 organitzacions); la Coordinadora d'ONGDs; la Cimera Social; Fòrum d'Acció Rural; Plataforma per un Nou Model Energètic (340 organitzacions); Plataforma Rural (25 organitzacions); Plataforma Tercera Sector (7 organitzacions).
Entre elles hi ha algunes organitzacions que formen part d'una o diverses plataformes, com Avaaz; ECODONIS; CCOO; UGT; USO; UPA; COAG; CECU; Asgeco; Oxfam Intermon; Càritas; WWF; SEO/Birdlife; Greenpeace; Ecologistes en Acció; Amics de la Terra; Fundació Global Nature.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada