dimarts, 19 de maig del 2015

El vicepresident d'Empresaris de Catalunya titlla els periodistes d'«ignorants»

Eleccions municipals Barcelona 2015

per Pep Martí

El vicepresident d'Empresaris de Catalunya titlla els periodistes d'«ignorants»

Acte tens de campanya del PSC a Barcelona

Especial: Eleccions municipals 2015

| ND 19/05/2015 a les 12:14h
Jaume Collboni és un home prudent. Hi ha fotografies que és millor evitar. Potser per això, no ha estat ell qui aquest matí ha representat els colors del PSC en un acte a l’Hotel Atenea de Barcelona, sinó Montserrat Ballarin, que ha exposat la visió dels socialistes sobre la ciutat, en un acte convocat per l’entitat Empresaris de Catalunya, “filial” de Societat Civil Catalana. Vaja, la branca explícitament antisobiranista de la patronal.
 
La candidata, una exregidora d’Educació amb àmplia experiència de gestió, ha exposat els punts principals del seu programa, insistint en la necessitat d’anar plegats amb l’estat espanyol per poder culminar les infraestructures pendents. A la pregunta de Nació Digital sobre el fet que fins ara, dins d’aquest Estat, ni la línea 9 ni l’estació de la Sagrera s’havien coronat, Ballarin s’ha mostrat convençuda que “una Catalunya independent no tindria cabuda a Europa”.

Nació Digital també ha demanat com era que una entitat com Empresaris de Catalunya, que vol ser societat civil i escoltar, no havia convidat tots els partits. El president del “lobby”, Josep Bou, un home molt amable, ha respost que “hem convidat els partits constitucionalistes”. Quan els periodistes han insistit sobre quins eren aquests partits exactament, el vicepresident de l’entitat empresarial, Joaquim Molins López-Rodó, ha tallat de mala manera i a crits: “Prou! Prou! S’ha acabat!”, deixant bocabadats els pocs presents.

Al final de l’acte, ja a peu dret, Josep Bou i Carles Rivadulla, membre de la junta d’Empresaris de Catalunya, tots dos educadíssims, han explicat que només han convidat en aquest cicle d’esmorzars C’s, PP, PSC, UDC i Iniciativa. Aquestes dues darreres formacions van declinar participar-hi (C’s ja va celebrar l’acte i PP ho farà al llarg d’aquesta setmana).

Molins López-Rodó, per la seva banda, s’ha acomiadat de la trobada cridant visiblement alterat i amb una actitud provocativa: “Conec bé els periodistes. Tots són uns incultes, uns ignorants!”. López-Rodó és catedràtic d’universitat. Montserrat Ballarin feia cara de circumstàncies. Hi ha companyies que és millor evitar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada