dimecres, 27 de maig del 2015

Teresa Forcades vol ser l’Ada Colau de Catalunya

... I SI EREM POCS...!!!
27/05/2015
Plebiscitàries

Teresa Forcades vol ser l’Ada Colau de Catalunya

La monja benedictina vol ser la candidata d’una gran coalició pel 27-S que inclogui tots els partits de Barcelona en Comú i la CUP

Nerea Rodríguez
El Singular
La monja benedictina Teresa Forcades vol ser l’Ada Colau de Catalunya. Segons ha avançat aquest matí Rac1, Forcades voldria ser la candidata de la coalició formada per Barcelona en Comú (que inclou Podemos, ICV-EUiA i Procés Constituent) i la CUP a les eleccions del proper 27 de setembre. Aquesta nova coalició es podria dir ‘Capgirem Catalunya en Comú’, segons ha proposta la mateixa Forcades.

A més, la monja benedictina i metge posa la mà al foc que si la proposta tira endavant serà la candidatura que guanyarà les eleccions del 27-S. Forcades voldria sumar també ERC: "O comptem amb ERC o això es fa difícil de pensar", ja que la seva aposta és "una confluència de partits on realment hi fossin tots".

Tot i això, aquesta és només la seva proposta, que el Procés Constituent ha de validar el proper 14 de juny, i seria després quan començarien les converses amb les altres formacions polítiques.
Teresa Forcades
La metgessa i monja benedictina Teresa Forcades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada