dissabte, 30 d’abril del 2016

35 anys del primer concert de Bruce Springsteen a Barcelona

35 anys del primer concert de Bruce Springsteen a Barcelona

George Mileson repassarà a Luz de Gas el mateix repertori que el 'Boss' va tocar al Palau d'Esports de Montjuïc davant 7.000 fans                         

35 anys del primer concert de Bruce Springsteen a Barcelona
                         

Opinió

Manel Fuentes
Manel Fuentes
Periodista

The River Tour

EL PERIÓDICO / BARCELONA
Divendres, 29 d'abril del 2016 - 13:31 CEST
35 anys del primer concert de Bruce Springsteen a Barcelona
El 21 d'abril es van complir 35 anys des del primer concert de Bruce Springsteen a Espanya, celebrat al Palau Municipal d'Esports de Montjuïc de Barcelona el 1981. Uns 7.000 fans van disfrutar llavors d'un repertori de 26 cançons del 'Boss' i la E Street Band.
Precisament va ser amb la gira 'The River', àlbum que ha sigut recentment reeditat amb el llançament del 'pack' 'The River Collection', que inclou l'àlbum remasteritzat, així com una gran quantitat de material inèdit.

14 DE MAIG, AL CAMP NOU

Després del llançament d'aquest 'pack', Bruce Springsteen ha iniciat una gira de concerts en què recorda aquell disc, com farà a partir del 14 de maig a Europa, amb parades, entre moltes altres ciutats, a Barcelona (el mateix 14 de maig al Camp Nou), Sant Sebastià (el 17 de maig a Anoeta), Madrid (el 21 de maig al Santiago Bernabéu) i Lisboa.
Com a celebració pel retorn de Springsteen a Espanya, aquest dissabte, 30 d'abril, la Sala Luz de Gas de Barcelona acollirà un concert en què també se celebraran els 35 anys d'aquell primer concert a Espanya.
Serà de la mà de George Mileson, que, acompanyat d'una completa banda de músics, oferirà un recital especial en què interpretarà el mateix repertori de 26 cançons que va oferir Bruce Springsteen aquella nit del 21 d'abril del 1981.

Les entrades ja es poden adquirir a un preu especial d'entrada anticipada a la FNAC, el Carrefour, Halcón Viatges i tota la xarxa Ticketmaster.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada