dimecres, 20 d’abril del 2016

Sant Celoni és el poble català que compra més llibres de cuina

LECTURA

Sant Celoni és el poble català que compra més llibres de cuina

La capital del Baix Montseny també s'alça amb el títol de "hub de la ciència-ficció"

| 20/04/2016 a les 10:56h

Sant Celoni la quarta població de Catalunya més lectora. | @elsmatins
Sant Celoni és el poble de Catalunya que compra més llibres de cuina, segons es desprèn del llistat d'Amazon.es que ha elaborat amb motiu d'aquest Sant Jordi que ja tenim a tocar, després d'analitzar les vendes de llibres físics i desc¡àrregues de llibres electrònics dels últims dotze mesos.

Però Sant Celoni també es revela com el quart municipi català que més llegeix, segons les mateixes fonts, per darrera dee la població barcelonina de Sant Just Desvern, La Garriga i Barcelona. El top-10 de ciutats més lectores de Catalunya el formen per aquest ordre, Sitges, Sant Quirze del Vallès, Girona, Roses, Castelldefels i el Masnou.

També té especial rellevància el fet que la comarca del Vallès Oriental s'alça amb el títol de "hub de la ciència-ficció", ja que les dues localitats que més llibres compren d'aquest gènere són Sant Celoni i Cardedeu. El llibre més adquirit ha sigut la història d''Arthur al otro lado', una obra de fantasia on Arthur Conan Doyle intenta salvar el món de la màgia.

I també relacionat amb el Vallès Oriental és l'esperit emprenedor de La Garriga, ja que la segona població més lectora de l'any també té el títol de ser les que més llibres de negocis i economia ha comprat a Amazon.es.
Contingut relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada