dimarts, 12 d’abril del 2016

Un home despullat es cola a la Sagrada Família

INCIDENT A LA BASÍLICA

Un home despullat es cola a la Sagrada Família

Els guàrdies de seguretat el van reduir i el van tapar amb una

manta dins del temple

Un home despullat es cola a la Sagrada Família

CRISTINA SAVALL / BARCELONA
EL PERIODICO
Dimarts, 12 d'abril del 2016 - 12:51 CEST
Un home es va despullar diumenge al matí davant la façana del Naixement del carrer Marina, va començar a córrer cap a l'entrada de la Sagrada Família i va aconseguir burlar el control d'accés fins a arribar a l'interior del temple. Allà va ser reduït i tapat amb una manta per tres guàrdies de seguretat.
El protagonista del succés és un ciutadà francès que estava fora de control, presumptament sota els efectes d'estupefaents. "El personal de seguretat va reaccionar ràpidament, el va reduir i el va posar a disposició dels Mossos. En pocs minuts l'individu va ser atès pels serveis sanitaris i traslladat en ambulància a un centre hospitalari", explica un portaveu de la Sagrada Família.
Testimonis presencials consideren que l'home es va poder colar d'aquesta manera perquè els diumenges aquest tram del carrer de Marina es converteix en zona de vianants i els espectacles al carrer van captar l'atenció dels vianants, de manera que gairebé ningú es va adonar que un home es despullava a la vorera.
"Almenys, era evident que no portava cap arma", comenta un dels visitants que eren dins del temple. La direcció de la basílica assegura que destina molts mitjans a la seguretat i que està revisant els fets per evitar que tornin a passar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada