dissabte, 23 d’abril del 2016

Barcelona s'omple de roses i llibres amb més de 6.000 parades




Barcelona s'omple de roses i llibres amb més de 6.000 parades

928 corresponen a espais per a la venda de llibres i 5.132 són per a la venda de roses





Barcelona s'omplirà aquest dissabte de roses i llibres amb motiu de Sant Jordi i l'Ajuntament ha autoritzat un total de 6.060 parades, de les quals 928 corresponen a espais per a la venda de llibres i 5.132 són per a la venda de roses.


Els dos districtes que compten un nombre més gran de parades són els de l'Eixample, on hi ha un total de 2.577 autoritzacions --2.104 per a roses i 473 per a llibres--, i Ciutat Vella, amb de 794 parades --544 per a roses i 250 per a llibres.

Com a novetat, les parades situades al districte de Ciutat Vella portaran una identificació en funció del producte que venguin --un llibre o una rosa--, que es faran amb un material impermeable per evitar que es facin malbé amb l'aigua de les flors.

A la rambla del Raval, entre les 10.00 i les 20.00 hores, una vuitantena d'entitats del barri mostraran la seva tasca al barri, així com la "diversitat i pluralitat" del teixit social, cultural, comercial i educatiu de la zona.

El públic podrà adquirir peces i materials artesanals fets pels usuaris de les entitats participants i gaudir de diferents activitats com tallers, contacontes, lectures, presentacions de llibres i actuacions musicals, entre d'altres.

Al passeig de Sant Joan continuarà especialitzat en parades dedicades a la literatura infantil i juvenil, en còmic i autoedició, i, a més, tindrà un escenari entre els carrers Ali Bei i Ausiàs Marc que acollirà diferents activitats com tallers, espectacles, exhibicions i xerrades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada