dissabte, 30 d’abril del 2016

El Govern impulsarà un projecte de llei per reforçar el concepte de "Policia de Catalunya"

El Govern impulsarà un projecte de llei per reforçar el concepte de "Policia de Catalunya"

El conseller d'Interior ho ha avançat durant la inauguració de la nova comissaria conjunta de Protecció Civil i de la Policia Local de Lloret de Mar

El conseller d'Interior, Jordi Jané, inaugurant la nova comissaria de Protecció Civil i de la Policia Local de Lloret de Mar
El conseller d'Interior, Jordi Jané, inaugurant la nova comissaria de Protecció Civil i de la Policia Local de Lloret de Mar   |   ACN
El Govern impulsarà durant aquest mandat un projecte de llei per "reforçar" el concepte de "Policia de Catalunya", que inclou les Policies Locals i els Mossos d'Esquadra. Així ho ha afirmat el conseller d'Interior, Jordi Jané, en la inauguració de la nova comissaria conjunta de Protecció Civil i la Policia Local a Lloret de Mar (Selva). Unes instal·lacions llargament reivindicades i que ara, han estat escollides com una de les noves seus de formació de l'Institut de Seguretat Pública.



"La Policia de Catalunya són els cossos dels Mossos d'Esquadra i de les policies locals catalanes", ha subratllat el conseller qui ha posat en valor la feina dels agents locals i ha destacat la voluntat de potenciar-los. D'altra banda, Jané ha assenyalat que en el darrer any han disminuït un 9,5% els fets delictius a Lloret de Mar.

Abans d'inaugurar les instal·lacions, el cap d'Interior ha mantingut una xerrada amb els representants d'una cinquantena d'agents de la Policia Local del municipi que s'han mobilitzat per reclamar més plantilla i un "sou digne".

El Govern impulsarà durant aquest mandat un projecte de llei per "reforçar" el concepte de "Policia de Catalunya", que inclou les Policies Locals i els Mossos d'Esquadra.

Així ho ha afirmat el conseller d'Interior, Jordi Jané, en la inauguració de la nova comissaria conjunta de Protecció Civil i la Policia Local a Lloret de Mar (Selva). Unes instal·lacions llargament reivindicades i que ara, han estat escollides com una de les noves seus de formació de l'Institut de Seguretat Pública.

"La Policia de Catalunya són els cossos dels Mossos d'Esquadra i de les policies locals catalanes", ha subratllat el conseller qui ha posat en valor la feina dels agents locals i ha destacat la voluntat de potenciar-los.

D'altra banda, Jané ha assenyalat que en el darrer any han disminuït un 9,5% els fets delictius a Lloret de Mar. Abans d'inaugurar les instal·lacions, el cap d'Interior ha mantingut una xerrada amb els representants d'una cinquantena d'agents de la Policia Local del municipi que s'han mobilitzat per reclamar més plantilla i un "sou digne". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada