diumenge, 10 d’abril del 2016

Márquez es continua imposant a tots els seus rivals a Austin

MUNDIAL DE MOTOCICLISME GRAN PREMI DE LES AMÈRIQUES

Márquez es continua imposant a tots els seus rivals a Austin

El jove de Cervera aspira avui a la seva quarta victòria als EUA i a arribar a Jerez més líder

Márquez es continua imposant a tots els seus rivals a Austin
AP / ERIC GAY
Márquez, llançat a endur-se la 'pole' i perseguit de lluny per Lorenzo, a l'espectacular traçat d'Austin.
EL PERIODICO
EMILIO PÉREZ DE ROZAS
Diumenge, 10 d'abril del 2016
Márquez, llançat a endur-se la 'pole' i perseguit de lluny per Lorenzo, a l'espectacular traçat d'Austin.
Va treure fins i tot el casc de capità Amèrica que té guardat per a aquestes ocasions, per als moments en què competeix al país de les barres i les estrelles. Aquell casc que mostra un 93 enorme i moltes estrelles brillants. Marc Márquez (Honda, 2.03.188 minuts) va brillar ahir més que ningú, va lluir com si fos un astronauta. I, sí, míster Amèrica és el puto amo del circuit d'Austin, és el pistoler de Texas, el gran candidat a la victòria després de la seva quarta pole consecutiva en aquest traçat. El líder que vol sortir més líder dels Estats Units i aterrar, d'aquí quinze dies, a Jerez i continuar perseguint el somni de recuperar el títol que Jorge Lorenzo (Yamaha) li va arrabassar, l'any passat, a Xest (València). «Aquí tot em surt bé, però tots sabem que l'únic important, el més important, passa sempre diumenge i tant el Jorge (Lorenzo) com el Valentino (Rossi) s'han acostat bastant», va sentenciar el noi de Cervera, que manté el seu somriure sabent que tot pinta bé per als seus colors i els d'Honda, malgrat que només ell és capaç de fer volar la RC213V, ja que la segona moto alada, la del britànic Cal Crutchlow, està a més d'un segon d'ell.
MÁRQUEZ, MANAIRE / Márquez, que no es preocupa dels números, que no estudia les estadístiques, es va sorprendre de posseir ja, als 22 anys, 60 poles positions i estar a només dos primers llocs del rècord de Lorenzo (62, amb gairebé 29 anys) i a punt d'atrapar el Doctor, amb 61 als 37. «Són històries divertides, però aquestes dades no et fan millor, ni et donen punts, ni et permeten guanyar», diu Márquez, que va fer la seva pole els primers minuts de l'últim entrenament i ¡cosa admirable! va aconseguir un segon crono que va ser millor que el temps del tricampió mallorquí, que va estar magistral.
És a dir, Márquez ahir, no només va tornar a guanyar l'entrenament, com ha fet en el 95% dels assajos que s'han disputat els últims tres anys a Austin, sinó que va fer els dos millors cronos de la sessió que decidia la graella.
LORENZO VOL GUERRA / «És veritat, cada vegada em sento millor i tinc ritme per poder aspirar a la victòria, però això tot just acaba de començar», va comentar el líder de MotoGP, que va fer unes rialles amb Lorenzo al corralito mentre Rossi, que continua lluny, a 0.387 segons, disfrutava amb els seus de la primera línia que avui li permetrà arrencar enganxadet als dos millors del món. Un d'ells, el tricampió, el guanyador de Qatar, el caigut a l'Argentina, Lorenzo, va assegurar que està disposat a disputar-li la victòria a Márquez «malgrat que a Austin el Marc vola».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada