Roses comestibles.
Roses comestibles.
Ingredients:
(una cassoleta per persona)
4 cassoletes mitjanes
una terrina de formatge de fines herbes cremós
150 g de salmó fumat tallat primet
4 cogombres en vinagre
Elaboració:
Les cassoletes, que comprem fetes, les posem cinc minuts al forn perquè quedin cruixents. Quan les traiem, les deixem refredar i les omplim del formatge de fines herbes.
Tallem el salmó a tires llargues d’uns dos dits d’amplada. I cada tira l’enrotllem sobre el dit índex i d’aquesta manera anem fent la forma de flor. Col·loquem la flor a sobre el formatge.
Tallem els cogombres per la meitat i els col·loquem de manera que semblin les fulles de la rosa.
(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)