dimecres, 20 d’abril del 2016

Manifest Blaugrana demana la dimissió de Ramon Burniol



Manifest Blaugrana demana la dimissió de Ramon Burniol

L'associació defensora dels socis del FC Barcelona i del compliment dels Estatuts del club fa arribar una carta a Jordi Cardoner i al Síndic del Soci, Joan Manuel Trayter

Ramon Burniol, Abraham Giraldés i Adrià Soldevila
Ramon Burniol, Abraham Giraldés i Adrià Soldevila   |   YouTube


per Adrià Soldevila 20 d' Abril 2016 a les 11.57 h
elMón
L'associació Manifest Blaugrana, que defensa els drets dels socis del Barça i el compliment íntegre dels Estatuts del club, ha fet arribar una carta al vicepresident de l'entitat barcelonista, Jordi Cardoner, i al Síndic del Soci, Joan Manuel Trayter, mostrant el seu disgust per l'opinió expressada pel president de la Federació de Penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya, Ramon Burniol, en la presentació del llibre 'Errors en Blau i Grana' del dijous passat.


Manifest Blaugrana demana, explícitament, que el club requereixi la dimissió de Burniol per les seves "lamentables declaracions sobre el finançament del Club i el narcotràfic", en ple debat sobre el patrocini de la samarreta del primer equip de futbol. El president de la federació de penyes va ser contundent: "M'importa un 'bledo' d'on vinguin els diners, com si vénen del narcotràfic."

Un dia després que El Món publiqués la informació i les declaracions de Burniol, l'associació ha fet arribar la següent carta al club:

"Benvolguts Srs. Cardoner i Trayter,

En la meva condició de soci del FC Barcelona número 94.182 i també com a president de l'Associació Manifest Blaugrana integrada per socis del FC Barcelona que vostès ja coneixen, poso en el seu coneixement el nostre disgust i absolut desencant amb el Sr. Ramon Burniol, President de la Federació de Penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya.

Com ja deuen saber, el Sr Burniol, en el marc d'una presentació literària i en qualitat de president de la Federació de Penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya - i no pas a títol particular, com bé poden acreditar els presents - va manifestar que l'origen dels diners que han de finançar el FC Barcelona, a ell, li importava ben poc, afirmant que "M'importa un bledo, com si venen del narcotràfic".

Aquestes declaracions, registrades i difoses arreu, contravenen de manera absoluta i lamentable tot allò què s'espera d'un representant del FC Barcelona i de tots els seus organismes, executius o socials. I, encara més, traeixen el reglament de les Penyes on s'estableix que la finalitat de les penyes - i per definició, d'aquells que les integren - no és altra que "... la projecció pública del FC BARCELONA arreu del món i fomentar els valors històrics del Club i la fraternitat entre els socis, les sòcies i els simpatitzants tot donant suport a les finalitats del Club.". Fins on coneixem la història del Club, no consta que el finançament amb activitats il·lícites, la vinculació al narcotràfic o l'obtenció de rendiments d'una activitat que va contra la salut pública siguin un valors històrics del Club...

Per això, i també perquè la conducta del Sr. Burniol ha tingut gran transcendència pública i difusió als mitjans de comunicació, arribant al coneixement general, ens remetem a la Normativa de Penyes i als Estatuts del FC Barcelona i sol·licitem al Club que requereixi al Sr. Burniol per a que dimiteixi immediatamanet del seu càrrec a la Federació de Penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya, i que apliqui el reglament disciplinari del Club en aquells punts que refereixen a les accions de socis que han causat perjudicis a la imatge del Club.

Cordialment,

Marc Duch Riu
President de l'Associació Manifest Blaugrana"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada