dilluns, 25 d’abril del 2016

5 lectures molt eròtiques per aquest Sant Jordi




5 lectures molt eròtiques per aquest Sant Jordi

Paris la nuit de Valérie Tasso; La Venus de les pells de Leopold von Sacher-Masoch; El dedo de Luna Miguel; LoveFool d'Isabel del Río, i El diari d'Anaïs Nin d'Anaïs Nin





Només queden unes hores per a què sigui Sant Jordi oficialment. El dissabte 23 d'abril, Catalunya es posarà guapa per rebre onades de lectors que passegen per la ciutat buscant un bon llibre, paradetes i moltes roses. Aquí podràs trobar cinc suggeriments per a apropar-te a la literatura eròtica:



Paris la nuit de Valérie Tasso
En aquesta biografia novel·lada, Valérie Tasso ens mostra el rostre del París més fosc. Una novel·la ràpida de llegir on una jove Valérie es plantejarà, fins i tot, la seva identitat sexual i es coneixerà millor a ella mateixa. Paris la nuit aborda temes com la prostitució, l'homosexualitat o les orgies.

•  La Venus de les pells de Leopold von Sacher-Masoch
Inspirada en La comèdia humana de Balzac, aquesta novel·la explica la història de Severin, un home seduït pels encants de Wanda que acaba complint tots els seus desitjos. És una de les primeres obres amb temàtica sadomasoquista. De fet, el terme ve del seu autor, von Sacher-Masoch. El 2013, Roman Polanski va interpretar la novel·la en una versió cinematogràfica.

El dedo de Luna Miguel
Es tracta d'un assaig breu de la jove poetessa Luna Miguel que dóna llum al gran tabú de la masturbació femenina. L'autora parla de la història de l'autoplaer, dels mites, de les arts, i també invita a quatre dones a parlar de la seva experiència. És un assaig senzill i revelador, escrit amb molt afecte i respecte que dóna poder les dones i les anima a ser propietàries del seu plaer.

LoveFool d'Isabel del Río
L'escriptora barcelonina Isabel del Río ens presenta una antologia de relats, dels quals hi ha uns quants eròtics. Són relats molt diferents de la literatura eròtica què estem acostumats a llegir i val la pena endinsar-nos en la prosa misteriosa i real d'aquesta autora. Del Río estarà signant llibres aquest Sant Jordi.

El diari d'Anaïs Nin d'Anaïs Nin
Anaïs Nin és una de les escriptores de novel·la eròtica més representatives del segle XX. En els seus diaris, podrem endinsar-nos en la seva vida, des dels anys 30 fins als 70. Descobrirem desitjos ocults, pensaments i secrets. En el primer volum, Anaïs Nin explica la seva relació amb l'escriptor, ja casat, Henry Miller.

MÉS CONTINGUTS A: thaisduthie.blogspot.com.es
Segueix l'autora a twitter: @ThaisDuthie


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada