divendres, 19 de juny del 2020

Cañizares ataca Guardiola per la seva ideologia política: “No sé qui controla el seu cervell”

Cañizares ataca Guardiola per la seva ideologia política: “No sé qui controla el seu cervell”

“Quina necessitat té de fer això? Ell no és un mal noi”, ha declarat l’exporter madrileny en relació amb l’entrenador català

Santi Cañizares ha aprofitat una xerrada a través de les xarxes socials amb MisterChip per criticar Pep Guardiola per haver defensat la llibertat d’expressió, haver-se posicionat a favor del referèndum d’autodeterminació i haver demanat l’alliberament dels presos polítics catalans. L’exporter madrileny ha assegurat que “no m’agrada gens quan parla malament d’Espanya”, ja que “ell no és un mal noi” i “no sé quan va mutar el seu cervell ni qui el controla ara”. “No ho entenc”, ha dit.
“Em sap molt de greu. I més tenint en compte que he estat amb ell en la selecció i vam plorar junts quan ens van eliminar del Mundial dels Estats Units. No sé quan va mutar el seu cervell. Ni el seu ni el de bona part de la societat que fa que estiguem enfrontats. Abans es podia discutir de política i gaudir. Ara no som capaços de fer autocrítica del partit que ens agrada. En quin moment ens han robat el cervell? En quin moment li han robat a Guardiola? Quina necessitat té de fer això? Ell no és un mal noi, no sé qui controla el seu cervell polític”, ha reflexionat.
L’exporter del València ha revelat que “he perdut el contacte amb ell” perquè “tenim un xat en què hi som tots el que vam jugar a la selecció espanyola el 1992 menys ell, probablement perquè és el més famós actualment”. “No l’estic criticant, entenc que té moltes coses a fer i no està per ximpleries. Però hi són Luis Enrique, Abelardo…”, ha explicat abans de lloar Oleguer Presas: “És l’únic que va tenir valor de parlar amb Luis Aragonés i demanar-li que no el seleccionés. Guardiola mai no ho va fer”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada