dilluns, 1 de juny del 2015

Carta d'Ada Colau als funcionaris: «Millorarem les condicions laborals»

Carta d'Ada Colau als funcionaris: «Millorarem les condicions laborals»

La probable alcaldessa de BeC els demana que "abans de creure qualsevol rumor estrany, ens feu arribar els dubtes, ens pregunteu directament"

Especial: Eleccions municipals 2015

, Barcelona | ARA 31/05/2015 a les 12:41h

Ada Colau davant les portes de l'ajuntament de Barcelona. Foto:Jordi Palmer.

La virtual alcaldessa de Barcelona Ada Colau, ha adreçat una carta pública als funcionaris i als treballadors de l'Ajuntament de Barcelona, quinze dies abans de la seva probable presa de possessió del càrrec.

Sota el títol "Carta als treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Barcelona", la líder de Barcelona en Comú els demana confiança en el seu projecte i els garanteix el compromís amb el manteniment i la millora de les seves condicions laborals. També els recomana no fer cas dels "rumors malintencionats" i els anuncia que lluitarà contra la precarietat a través de la creació d'un "segell de qualitat contractual". Aquest és el text íntegre de la carta, que està disponible també al web de BeC:
Carta als treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Barcelona

D'aquí a poques setmanes, hi haurà un nou govern a l'Ajuntament de Barcelona que tindré l'honor d'encapçalar, impulsat per un projecte col·lectiu molt engrescador. Com a futura alcaldessa vull, primer de tot, donar-vos les gràcies a tots/es aquells/es que durant anys heu estat i seguiu treballant per a la ciutat. Som molt conscients que l'Ajuntament de Barcelona funciona i fa funcionar la ciutat gràcies a la professionalitat i al compromís de la seva plantilla.
Vull traslladar-vos a tots aquells que treballeu a l'Ajuntament –ja sigui com a funcionaris, laborals o subcontractats– el meu ferm compromís, no només amb el manteniment de les condicions laborals, sinó, també, en la mesura del possible, amb la millora d'aquestes condicions. Des de Barcelona En Comú confiem plenament en la vostra professionalitat, i sabem que la clau de l'èxit d'un model de ciutat està en què sigui compartit, en què el major número de gent possible se'l faci seu i en sigui protagonista. Per això, volem que la nostra entrada a l'Ajuntament suposi un treballar plegats per a la ciutat, que és la vocació de tot servidor públic, ja sigui càrrec electe o treballador/a municipal.
Aquestes setmanes i mesos estan circulant molts rumors malintencionats del que suposarà la nostra entrada a l'alcaldia de Barcelona. Vull transmetre-us tranquil·litat i demanar-vos que, abans de creure qualsevol rumor estrany, ens feu arribar els dubtes, ens pregunteu directament. L'ADN de l'equip que ara entrarem a l'Ajuntament és el de la proximitat, el de treballar comptant amb tota l'expertesa, el de treballar braç a braç amb tots els professionals que feu que  aquest Ajuntament funcioni cada dia. Com a prova d'aquesta voluntat, només recordar-vos que un dels nostres principals compromisos programàtics és fer que l'Ajuntament de Barcelona prediqui amb l'exemple en la lluita contra la precarietat, aplicant un segell de qualitat contractual. Tenim el ferm compromís de fer de Barcelona un referent al món com a ciutat justa i democràtica, i això passa, sense cap mena de dubte, per la defensa dels serveis públics de qualitat i la garantia d'un tracte exemplar de l'Ajuntament cap als seus treballadors, des del diàleg i la col·laboració permanent.
Amb el desig de poder-vos saludar personalment en les properes setmanes,
Ada Colau


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada