dimecres, 10 de juny del 2015

Els fèretres de les víctimes de Germanwings començaran a arribar dilluns a Barcelona

ANUNCI DE LUFTHANSA

Els fèretres de les víctimes de Germanwings començaran a arribar dilluns a Barcelona

Familiars de les víctimes reben la comunicació que els cossos seran repatriats aquesta setmana

EL PERIÓDICO / BARCELONA
Dimecres, 10 de juny del 2015 - 19.05 h
Un comboi de cotxes fúnebres, portant, aquest dimecres, les restes de 16 nens que van morir en l'accident de Germanwings.
Els primers fèretres de les víctimes espanyoles de l'accident de Germanwings que va tenir lloc als Alps francesos el 24 de març arribaran a Espanya dilluns que ve, 15 de juny, en un vol especial, segons han indicat fonts de Lufthansa.
No obstant, els familiars de les víctimes catalanes han explicat aquest matí que havien rebut la comunicació que els cossos començarien a ser repatriats aquesta setmana. Segons aquestes fonts, els cossos seran traslladats en avió a Barcelona des de França i alguns seran dipositats a l'Institut Anatòmic Forense, a la Ciutat de la Justícia, on els familiars se'n podran fer càrrec.

VOL ESPECIAL A DÜSSELDORF

El nou director general de Lufthansa per a Espanya i Portugal, Carsten Hoffmann, ha avançat aquest dimecres, en una reunió informativa, que en aquell moment les restes mortals de 44 de les 150 persones que van perdre la vida en l'accident eren repatriades a Düsseldorf (Alemanya).
Ahir a la nit van arribar a Düsseldorf, des de França, les restes de 30 víctimes en un vol especial de Lufthansa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada