dissabte, 13 de juny del 2015

Márquez homenatja Gaudí al GP de Catalunya

  MUNDIAL DE MOTOCICLISME

Márquez homenatja Gaudí al GP de Catalunya

El bicampió de MotoGP llueix un casc en honor de l'arquitecte català dissenyat pel guanyador d'un concurs en què es van presentar més de 500 esbossos

Marc Márzquez es col·loca el casc dissenyat en homenatge a Gaudí.
EMILIO PÉREZ DE ROZAS
Marc Márzquez es col·loca el casc dissenyat en homenatge a Gaudí.
EL PERIODICO
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / MONTMELÓ
Dissabte, 13 de juny del 2015 - 17.35 h
David Mata, autor del disseny del casc que llueix aquest cap de setmana Marc Márquez al GP de Catalunya.
El pilot català Marc Márquez ha estrenat aquest mateix matí, en els primers entrenaments del Gran Premi de Catalunya, que se celebra a Montmeló, el disseny del casc guanyador d'un ampli concurs que va promoure el bicampió mundial més jove de MotoGP i al qual es van presentar més de 500 idees. L'obra guanyadora va ser la del dissenyador David Mata, és un homenatge a l'arquitecte català Antoni Gaudí i acaba de veure la llum al traçat català. Amb l'autorització i el vistiplau de la seva marca de casc, Shoei, el tetracampió del món català i bicampió més jove de la història de MotoGP va obrir un concurs per convocar els aficionats i seguidors que volguessin a dissenyar el casc de Montmeló.
"Teníem ganes de fer una cosa diferent. Normalment, això del casc és un tema molt delicat. És veritat que els pilots hi donem moltes voltes a aquest assumpte perquè resulta molt divertit i, a més, perquè és molt identificatiu de la nostra personalitat, però em venia de gust saber què opinava i, sobretot, quines idees podien aportar els meus seguidors, per això vam obrir una espècie de concurs per rebre idees", assenyala Márquez.
"La veritat és que tots ens hem quedat sorpresos de la massiva resposta que hem tingut, ja que hem rebut més de 500 dissenys. I és que una cosa és escriure unes línies, una carteta, donar la teva opinió sobre una pregunta concreta i una altra de molt diferent prendre't l'interès i la molèstia de tenir una idea i plasmar-la amb detall i bons dibuixos en un paper. A més, és clar, s'havien d'adaptar a algunes coses que demanàvem, com, per exemple, que al casc es mantinguessin els meus patrocinadors personals, com són Lotus i Red Bull. Però, insisteixo, m'ha costat moltíssim fer una primera selecció i, al final, ens hem quedat amb 22".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada