dimarts, 9 de juny del 2015

'La llista del president' s’accelera, segons Antich

 ELS NO SECRETS DE JOSÉ ANTICH
09/06/2015
Plebiscitàries

'La llista del president' s’accelera, segons Antich

Artur Mas
El president de la Generalitat, Artur Mas

La presentació de la proposta política del president de la Generalitat serà a Molins de Rei, possiblement el divendres 19 de juny

Redacció
El Singular
‘La llista del president’ s’accelera. Segons ha publicat en el seu Twitter l’exdirector de ‘La Vanguardia’, José Antich, la propera setmana serà clau per l’enlairament d’aquesta llista de Mas per les eleccions del 27 de setembre. A més, Antich assegura que la presentació de la proposta política del president de la Generalitat serà a Molins de Rei, “en plena àrea metropolitana”, possiblement el divendres de la setmana vinent, 19 de juny.

Segons aquesta informació, Unió no serà convidada a formar part de la llista si guanya el ‘Sí’ en la consulta que el partit que lidera Josep Antoni Duran i Lleida celebrarà el proper 14 de juny. Només hi serien alguns dirigents nítidament independentistes. D’aquesta manera, quedarien fora la vicepresidenta del govern, Joana Ortega; el conseller Ramon Espadaler; i el conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí.

En canvi, sí que hi entrarien la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, o el dirigent d’Unió Antoni Castellà, així com l’expresident del Parlament Joan Rigol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada