dimecres, 10 de juny del 2015

Construïm torna a carregar contra Mas en ple debat a Unió

10/06/2015

Construïm torna a carregar contra Mas en ple debat a Unió

Piulades de Construïm
Piulades de Construïm

La plataforma impulsada per Duran afirma que el president aposta "per la desaparició de CiU"

Nerea Rodríguez
El Singular
Construïm, la plataforma impulsada per Josep Antoni Duran i Lleida, ha tornat a carregar contra el president de la Generalitat, Artur Mas, en ple debat a Unió. Fa poc més d’un mes, Construïm va fer vàries piulades al seu Twitter criticant el viatge de Mas als EUA i la possibilitat d’una declaració unilateral d’independència; i ara ha fet una nova piulada enllaçant un article titulat “Mas aposta per la desaparició de CiU”.

El text assegura que “Unió té davant seu una opció més lliure que CDC perquè no està tan aplanada per la corrupció. O estableix una posició pròpia que la justifiqui com opció política o es converteix en catifa de la llista del president. En ambdós casos, CiU no sembla que tingui massa vida o, almenys, no amb la seva configuració actual, sobretot, perquè és al pare a qui li fa nosa la criatura”.

Aquesta piulada arriba precisament en ple debat a Unió, ja que la consulta sobre la sobirania tindrà lloc el proper diumenge, amb un debat entre els independentistes del partit i la branca de Duran
Mas aposta per la desaparició de CiU http://www.catdialeg.cat/mas-aposta-per-la-desaparicio-de-ciu/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada